Matti Nykäsen Eveliina-tytär selvensi alkoholinkäyttöään seuraajilleen


Matti Nykäsen Eveliina-tytär on itsekin esiintynyt julkisuudessa lukuisia kertoja. Instagramissa hänellä on tuhansia seuraajia.

Eveliina lomailee parhaillaan Vili-puolisonsa ja alle vuodenikäisen Ilona-tyttärensä kanssa Kanariansaarilla. Hän on julkaissut reissusta runsaasti kuvamateriaalia Instagram-seuraajiensa iloksi.

Kuvissa on vilahdellut myös Eveliinan ja Vilin viininjuontia, kun pariskunta on nauttinut pari lasillista ruuan yhteydessä. Eveliina kertoo saaneensa kyselyitä asiaan liittyen ja hän on halunnut selventää stories-osiossa suhdettaan alkoholiin.

– Suurin osa teistä varmasti tietää, että oma isäni oli alkoholisti, Eveliina aloittaa.

Hän toteaa, ettei hänellä itsellään tai Vilillä ole minkäänlaista ongelmaa sen suhteen, että alkoholin nauttiminen ei jäisi lasiin tai pariin. Eveliina korostaa myös, ettei hän halua tehdä alkoholista tabua tyttärelleen.

Hän selostaa, ettei hänellä ole ollut mielenkiintoa railakkaampaan juomiseen edes ennen äidiksi tulemista. Eveliina korostaa, ettei hän ymmärrä ollenkaan sitä, ettei lasten aikana saisi joidenkin mielestä juoda pisaraakaan alkoholia.

SUOSITUIMMAT