Matti Rönkä ja Johanna Vuoksenmaa ovat eronneet


Pitkäaikainen Ylen uutispäällikkö, uutisankkuri ja kirjailija Matti Rönkä, 60, sekä käsikirjoittaja-ohjaaja Johanna Vuoksenmaa, 54, ovat eronneet. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Vuoksenmaa ei ole halunnut kommentoida eron syitä, mutta totesi Iltalehdelle, että se on tapahtunut jo keväällä.

Huhtikuussa Vuoksenmaa lähti Uudenmaan koronarajoituksen aikaan Helsingistä Tampereelle ja totesi tuolloin Iltalehdelle, että ”ei se nyt vanhalla pariskunnalla enää niin vaarallista ole, vaikka ei koko ajan nähdä.”

Iltalehden mukaan pari oli yhdessä kuusi vuotta, mutta he asuivat koko ajan eri osoitteissa, Vuoksenmaa Tampereella ja Rönkä Helsingissä.

Uutistoimittajan työn lisäksi Rönkä on kirjoittanut mm. palkitun dekkarisarjan Viktor Kärppä, jonka pohjalta on tehty myös elokuva ja tv-sarja Tappajan näköinen mies.

Johanna Vuoksenmaan tunnetuimpia töitä ovat mm. televisiosarjat Kumman kaa, Klikkaa mua ja Ex-onnelliset. Vuoksenmaa voitti parhaan käsikirjoituksen Sylvi-palkinnon elokuvasta 21 tapaa pilata avioliitto, joka oli vuoden 2013 katsotuin kotimainen elokuva. Hän on voittanut myös Kultaisen Venlan parhaasta käsikirjoituksesta Klikkaa mua -sarjassa. Vuoksenmaan ohjaaman Ex-onnelliset -sarjan neljäs tuotantokausi alkaa C Morella lokakuussa.

View this post on Instagram

#hiihtointo

A post shared by Johanna Vuoksenmaa (@j.vuoksenmaa) on

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT