Me Naiset: Lotta Hintsa, 33, rakastui valmentajaansa Don Bowieen, 52


Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa, 33, on nykyisin vuorikiipeilijä, jonka parista hän löysi myös rakkauden.

Hintsa kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa seurustelleena tammikuusta lähtien kanadalaisen kiipeilyvalmentajansa Don Bowien, 52, kanssa. Bowie näkyy taustalla yllä olevassa kuvassa.

Hintsan rakkaus syntyi pandemian aikana, kun kaksikko oli päivittäin tekemisissä, mutta he eivät nähneet toisiaan puoleen vuoteen.

– Minulle tuli sellainen ikävä, jota en ajatellut tulevan, Hintsa kertoo Me Naisille.

Kaunotar kävi välillä treffeilläkin, mutta huomasi vertaavansa muita miehiä Bowieen. Hän päätti kokeilla kepillä jäätä ja kysyi, halusiko Bowie tulla hänen kanssaan lomalle Meksikoon ennen seuraavaa treeniä. Loman seurauksena heistä tuli pariskunta.

Hintsan mukaan parilla on yhteiset arvot ja elämäntyyli, joten ”se oli tavallaan järkipäätös”.

– Donin kanssa mahdollisuus olla yhdessä on olemassa eri tavalla, kun hän on jo samassa kuplassa, missä itse olen. Kyllähän se on iso tekijä, jotta parisuhde ylipäätään voi toimia.

Hintsa erosi jääkiekkoilija Kristian Näkyvästä, 31, kahdeksan vuoden liiton jälkeen vuonna 2019. He ehtivät olla naimisissa kolme vuotta.

Hintsa kehuu itseään 19 vuotta vanhemman Bowien elämänkokemusta, jonka myötä hän on itsekin saanut moneen asiaan eri tavalla näkökulmaa ja syvempää perspektiiviä. Hintsan mukaan ikäeron huomaa varsinkin siitä, mistä elokuvista tai esiintyjistä Bowie puhuu.

– Ne eivät välttämättä ole meillä ihan samoja, hän naurahtaa.

Lotta Hintsa on edesmenneen F1-piireissä vaikuttaneen urheilulääkäri Aki Hintsan tytär. Aki Hintsan veljen Anssi Hintsan, 59, puoliso on itseään 23 vuotta nuorempi entinen huippu-uimari Hanna-Maria Hintsa (o.s. Seppälä), 36.

Alla olevassa kuvassa Lotta Hintsa ja Don Bowie istuvat vierekkäin.

Lähde: Me Naiset

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT