Mies jätti 81v äitinsä kuumaan autoon 8 tunniksi!


Viime kesänä 81-vuotiaan naisen elämä päättyi hänen poikansa tekemän järkyttävän virhearvion vuoksi. Yhdysvaltalaismies hoiti iäkästä äitiään ja kaksikko oli jäänyt kodittomaksi. He yöpyivät eri motelleissa ja autossa Nevadan osavaltion alueella.

Viime heinäkuussa mies meni töihin ja jätti äitinsä autoon kahdeksaksi tunniksi. Hän oli kuitenkin käynyt lounastauolla viemässä vanhukselle ruokaa. Ulkona oli ollut 35 astetta lämmintä. Mies oli jättänyt autoon avaimen paikalleen, jotta äiti voisi laittaa ilmastoinnin välillä päälle. Vanhus ei ollut kuitenkaan ymmärtänyt toimia niin. Hän ei myöskään pystynyt kävelemään omin avuin.

Loppupäivästä miehen työkaverit näkivät naisen autossa ja soittivat paikalle ambulanssin. Vanhuksella oli yllään vain t-paita ja vaippa. Naisen ruumiinlämpötila oli sairaalassa mitattessa yli 41 astetta. Hän menehtyi myöhemmin samana päivänä.

Mies tunnusti oikeudessa syyllistyneensä lievempimuotoiseen vanhuksen heitteillejättöön. Hän välttänee linnatuomion, koska tekoa ei katsota tahalliseksi.

Lähde: People.

SUOSITUIMMAT