Mikä määrä hyttysiä! Harrin mökkivideo vetää hiljaiseksi


Koronan rajoitettua matkustusta ulkomaille, suomalaiset ovat tänä kesänä viihtyneet kesämökeillä entistäkin enemmän. Monien mökkeilijöiden rentoutumista ovat kuitenkin häirinneet harvinaisen äkäiset verenimijät.

Nelikymppisellä perheenisällä Harrilla oli niin suuria vaikeuksia astua edes ulos Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevan kesämökkinsä ovesta, että hän päätti taltioida ”vastustajansa” videolle.

Harri kuvasi videon illalla yhdentoista aikaan ja siinä näkyy hurjan näköinen hyttysparvi odottamassa mökin lasioven takana.

– Siinä ne verenhimoiset pikkuhirviöt odottivat kärsivällisesti joka aamu, päivä ja ilta oven takana. Eri kokoisia hyttysiä ja yksi niistä oli niin iso, etten ole ikinä nähnyt sellaista. Se oli niin kuin jostain kauhuleffasta, kun niin sitkeästi siellä odottivat, Harri ihmettelee.

Hyttysten lisäksi Harria ja hänen perhettään piinasivat paarmat.

– Ihan hirveä määrä vihaisia paarmoja, ja isoja! Kävivät äkäisenä kimppuun kuin yleinen syyttäjä heti kun yritti vähänkään astua ovesta ulos!

Harrin mukaan hänen oli perheensä kanssa lopulta pakko lopettaa mökkeily lyhyeen harvinaisen vihaisten ja verenhimoisten ”lentävien tuholaisten” takia.

– Ei tuollaista ole koskaan ennen ollut, vaikka mökillä ollaan aina käyty. Se piina jatkui aamusta iltaan, eikä ulos ollut menemistä. Ihan sairasta. Rentoudu siinä nyt sitten pikkulasten kanssa, Harri puhisee.

Katso alta Harrin kuvaama video kesämökin oven ulkopuolella odottavasta hyttysparvesta! Onko kohdallesi sattunut vastaavaa? Kuvaa se videolle ja ota yhteyttä!

Kuvituskuva: Pixabay

Katso myös: Hurjat kuvat – poliisi ja poliisikoira joutuivat hyttyshyökkäyksen kohteeksi!

1 KOMMENTTI

  1. Vimpelissä Lappajärven rannalla oli jotain vuosituhannen alkua 2001-2004, kun rantaviivaa mökillä oli noin 30+ metriä. Hyttysiä oli koko matkalla suunnilleen 30 cm leveydeltä miljoonittain. Saman mökin pihalla jäin jumiin mutaliejuun asuntoautolla muutama vuosi aiemmin ja niin paljon hyttysiä kaivuu hommassa et ei mitään rajaa. Piti pukeutua täydellisiin sadevarusteisiin, jotka suojasivat.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT