Mike Tyson, 53, tekee paluun nyrkkeilykehään? Miljoona dollaria tarjottu!


Takavuosien nyrkkeilylegenda, 53-vuotias nyrkkeilylegenda Mike Tyson on lopettanut uransa jo aikoja sitten, mutta miehen uskomattomat taidot ja tyrmäävä iskuvoima eivät ole unohtuneet.

”Iron Mike” on nyt mahdollisesti tekemässä paluuta, sillä hänelle on tarjottu useiden lähteiden mukaan paluuottelusta miljoona dollaria. Hyväntekeväisyysottelun on tarkoitus tapahtua Australiassa.

Tyson on hiljattain sanonut haluavansa tehdä paluun rinkiin hyväntekeväisyysotteluiden merkeissä ja hän on treenannut jo jonkin aikaa entisen Muay Thai -mestarin ja MMA-valmentaja Rafael Cordeiron kanssa. Cordeiron mukaan Tyson tarvitsee enää noin viiden kuukauden treenit ollakseen valmis paluuotteluunsa.

Suosikki Tysonin vastustajaksi on entistä rugby-pelaaja, uusiseelantilainen Sonny Bill Williams, joka on voittanut kaikki 7 nyrkkeilyotteluaan, joista viimeisin oli vuonna 2015. Muina vaihtoehtoina promoottori Brian Amatruda näkee kaksi muutakin entistä rugby-pelaajaa, Barry Hallin tai Paul Gallenin.

Amatruda uskoo, että Tysonin paluu tulee kiinnittämään suurta huomiota.

– Hän voi olla 53-vuotias, mutta hän on edelleen iso nimi ja kuka tahansa näistä kavereista, Hall, Gallen tai Williams olisi innoissaan saadessaan mahdollisuuden hypätä rinkiin hänen kanssaan, Amatruda sanoi Daily Mailille.

Amatruda on ottanut yhteyttä Max Marksoniin (julkkisten manageri) ja pyytänyt häntä tarjoamaan Tysonille miljoona dollaria paluuottelusta.

Tysonin ura tyssäsi ensimmäisen kerran vuonna 1992, kun hän joutuu vankilaan raiskauksesta. Vuonna 1995 hän teke menestyksekkään paluun, mutta sai vuoden mittaisen ottelukiellon vuonna 1997 puraistuaan hurjassa matsissa palan Evander Holyfieldin korvasta.

Tyson nyrkkeili viimeiset viralliset ottelunsa vuonna 2004, jonka jälkeen hän on alkanut elää kurinalaisempaa elämää ja lopettanut juhlinnan ja päihteiden käytön, jotka aiheuttivat hänen aiemmat ongelmansa. Vuonna 2006 hän vielä järjesti näytösmatsin entisen sparraajansa Corey Sandersin kanssa.

Tyson on sanonut tekevänsä paluun kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen. Mahdollisesta paluuottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen, sillä Iron Mike näyttää edelleen olevan rautaisessa kunnossa nopeuden ja iskuvoiman osalta, kuten yllä olevalta videolta näkyy, joten hän ei tule olemaan helppo vastus, kuka tahansa entisistä rugby-pelaajista hänet saakaan vastaansa.

Lähde: Daily Mail

Kuva: YouTube

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT