Mitä ihmettä – onko tässä kuvassa todella Riikka Purra?


Perussuomalaisten pomo Riikka Purra on julkaissut Instagramissa mielenkiintoisen lapsuuskuvan. Tai oikeammin nuoruuskuvan.

– Tässä kuvassa olen juuri täyttänyt 15 vuotta ja olen Englannissa kuukauden mittaisella kielikurssilla, Purra kertoo kuvan taustoista.

Kuvan oton aikaan hänellä oli sydänsuruja.

– Sydän on vähän riekaleina, koska kotimaahan jäi tuore poikaystävä, Purra paljastaa.

Purra opiskeli Tampereen Clasussa eli klassillisessa lukiossa. Tänään vietettävä lakkiaispäivä on saanut naisen muisteloihin.

-Muistelen aikaa Tampereen Clasussa lämmöllä – ja erityisesti luokanvalvojaani ja monia muitakin erinomaisia ja vaativia opettajia. Menin muutaman kaverin kanssa sitten lukioon muualle, koska olin vakuuttunut, että ”latinakoulun” ilmapiiri oli liian rajoittunut ja epäluova.

-Vielä viimeisenä päivänä testasin hieman Clasun rajoja, kun pidin tavanomaisesta selvästi poikkeavan koulunsa päättävän puheen kevätjuhlassa. Vasta vanhempana ymmärsin, miten upea koulu Clasu oli.

-Näillä omilla teini-iän muisteloilla haluan toivottaa paljon onnea kaikille peruskoulun päättäville, ylioppilaille, ammattiin valmistuville ja lukuvuoden suorittaneille! Ja ihanaa kesää opettajille ja muulle kouluhenkilökunnalle!

SUOSITUIMMAT