MTV: 12v espoolaistytön kauhunhetket – tuntematon mies ilmestyi yöllä huoneeseen ja puukotti koiran!


MTV uutisoi oikeudenkäynnistä, jossa puidaan pääsiäisen pyhien aikaan Espoossa tapahtunutta järkyttävää tapahtumasarjaa. Syytteen mukaan mies tunkeutui yöllä erään perheen omakotitaloon. Hän olisi ensin vähentänyt vaatteitaan ja nukkunut olohuoneen sohvalla.

Tämän jälkeen mies oli syytteen mukaan mennyt 12-vuotiaan tytön huoneeseen. Oikeuden käsityksen mukaan syytetty oli puukottanut tytön kääpiövillakoiran, jotta se ei herättäisi asukkaita. MTV:n hankkimien tietojen mukaan tyttö heräsi tilanteeseen ja huusi äitiä. Mies poistui paikalta.

Tytön kertomus oli niin käsittämätön, ettei isä ollut uskoa sitä todeksi. Kuollut koira, veri huoneessa ja vieraan miehen alushousut olohuoneessa kuitenkin kertoivat muuta. Mies on selittänyt olleensa alkoholin, rauhoittavien lääkkeiden ja kannabiksen vaikutuksen alaisena.

MTV:n läpikäymistä oikeuspapereista käy ilmi, että syytetty on määrätty mielentilatutkimukseen. Häntä epäillään myös muihin asuntoihin tunkeutumisesta. Mies on kertonut taustalla olleen adrenaliinin haun ja perheen kaipuun.

SUOSITUIMMAT