MTV: Ensitreffit-pariskunnan eron syy viimein julki!


Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa viime tuotantokaudella avioituneet Matti ja Pauliina ilmoittivat tammikuussa katsojien yllätykseksi eronneensa. Ohjelman perusteella he tuntuivat sopivan toisilleen kaikin puolin täydellisesti.

Ex-pariskunta ei ole aiemmin halunnut kertoa eron syitä julkisuuteen. Nyt Matti kuitenkin avaa aihetta MTV:n Töllötuomarit -ohjelmassa. Myös Pauliina on kertonut ajatuksistaan viestin välityksellä.

– Välimatka voi olla yksi, Matti toteaa pohtiessaan suhteen ongelmia.

– Nimenomaan välimatka oli iso osa eroa. Kulkeminen Helsinki–Oulu-väliä on todella kallista. Hän (Pauliina) itse asiassa sanoi tuotannolle terveiset, että tällainen välimatka on aivan liikaa. Se vie hirveästi aikaa ja rahaa. Ja jos et näe toista, totta kai tunteet alkavat laimenemaan, Töllötuomarien juontaja Katri Utula puolestaan vastaa Matin kommenttiin.

– Siinä on hyvät ja huonot puolet. On kiva ikävöidä toista, mutta pari, kolme viikkoa erossa, niin saattaa alkaa miettimään, että mullahan on itseasiassa ihan kivaa olla Helsingissä ja Pauliinalle tuli, että on kivaa olla yksin kotona Oulussa, Matti jatkaa Töllötuomareissa.

SUOSITUIMMAT