MTV: Mika Tommola selittää nyt vaimonsa pahoinpitelyä


Mika Tommola on joutunut ikävään julkisuuteen, sillä Seiska paljasti häntä epäiltävän vaimonsa pahoinpitelystä. Kympin Uutisistakin tuttu Tommola on Maikkarin oma ”loppukevennysmies”, jonka hassuja raportteja on nähty uutisten lopussa.

Seiska kertoo myös, että Tommolan vaimo on laittanut avioerohakemuksen vireille. Tämä on tapahtunut jo viime syksynä.

Vaimo on hakijana yksin.

Seiskan mukaan Tommoloiden kotiin Helsingissä hälytettiin viikonloppuna poliisi ja ambulanssi. Seiskan mukaan poliisi epäilee Tommolan syyllistyneen tuolloin vaimonsa pahoinpitelyyn. Lähteiden mukaan Tommola joutui putkaan ja ambulanssiväki hoiti vaimoa.

Nyt Tommola on kertonut työnantajansa Maikkarin jutussa mitä tapahtui.

– Pahoittelen kaikkea, olen todella pahoillani, että tällaista on käynyt. Tilanne eskaloitui täysin turhasta, itsekeskeisestä raivopuuskasta, kun vaimoni otti puhelimeni. Otin pienen pöytälampun ja huiskaisin sen lattiaan. Lamppu kimposi sänkyyn ja siitä vaimoni jalkaan.

Tommola kertoo, että pariskunnalla ja perheessä on ollut vastoinkäymisiä jo vuosia.

– En ole ottanut kaiken keskellä vaimoani riittävästi huomioon, ja hän on väsynyt tilanteeseen, Tommola pahoittelee.

Hän kertoo ettei hyväksy väkivaltaa missään vaiheessa. Poliisia ja ambulanssia Tommola kommentoi näin:

– Hän (vaimoni) kimpaantui asiasta niin, että soitti ambulanssin. Poliisit tulivat perässä, eikä asia ollut enää meidän käsissämme.

MTV on kommentoinut että Tommolan kanssa jutellaan, kun hän palaa lomalta. Tommola on kertonut olleensa humalassa tapahtumailtana.

SUOSITUIMMAT