MTV: Nainen tutustui mieheen vastaanottokeskuksessa – kuumaa vettä päälle, ei saanut nukkua…


MTV uutisoi Helsingin käräjäoikeudessa torstaina annetusta tuomiosta. 37-vuotias mies tuomittiin yhteensä seitsemästä 25-vuotiaaseen ex-vaimoonsa kohdistuneesta rikoksesta. Mies sai vuoden ehdollisen tuomion.

MTV:n hankkimien oikeuspapereiden mukaan tuomittu oli muun muassa lyönyt, potkinut ja töninyt naista avioliiton aikana. Lisäksi hän oli varastanut vaimonsa vaatteita sekä meikkejä ja heittänyt tämän päälle kuumaa vettä. Mies oli myös kieltänyt tätä menemästä kouluun ja estänyt nukkumasta. Vaimon puhelinta hän oli vaatinut itselleen uhkailemalla hampaiden ja kielen irrottamisella.

MTV:n selvityksen mukaan nainen on kertonut tavanneensa miehen vastaanottokeskuksessa vuonna 2015. Hän on selostanut sukulaisten valinneen hänelle puolison. Pariskunnan ero tuli viralliseksi viime vuoden loppupuolella.

Sama nainen ja mies liittyy myös niin kutsuttuun EIT-tapaukseen. He saivat ehdottomat vankestuomiot törkeästä petoksesta ja kahdesta törkeästä väärennyksestä. Tuomion mukaan pariskunta lavasti naisen isän kuoleman Irakissa. Asiasta on valitettu hovioikeuteen. Myös miehen saamasta pahoinpitelytuomiosta on mahdollisuus valittaa.

SUOSITUIMMAT