MTV: Sanna Marinin kuvalla kaupiteltiin huumeita!


MTV uutisoi Helsingin käräjäoikeudessa käynnissä olevasta oikeuskäsittelystä, jossa puidaan laajaa huumevyyhtiä. Syytettynä oleva mies on myöntänyt teot.

MTV:n hankkimien oikeuspapereiden mukaan miehen läpi kulki 50 kiloa amfetamiinia, yli seitsemän kiloa MDMA:ta, yli 35 000 ekstaasitablettia, noin neljä kiloa tableteista irronnutta ekstaasijauhetta, noin kaksi kiloa metamfetamiinia, noin kaksi kiloa kokaiinia, kilo mefedronia, 170 grammaa heroiinia sekä LSD-lappuja ja huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä. Hän kaupitteli tuotteita salatussa Tor-verkossa.

Osa tuotteista jäi kuitenkin myymättä. MTV:n selvityksen mukaan mies oli mitä ilmeisimmin aikeissa lopettaa huumebisnekset. Hän ryhtyi kaupittelemaan loppuvarastoa, mutta myynti keskeytyi poliisin kiinnioton vuoksi.

Mies ei hoitanut laajaa huumekauppaa yksin, vaan hän oli rekrytoinut ympärilleen verkoston. Hän myönsi oikeudessa palkanneensa muun muassa yhden henkilön hakemaan huumeita maastokätköistä postitettavaksi kahden tonnin kuukausipalkalla.

Syytetty käytti huumekaupassaan sangen härskejä keinoja. Hän muun muassa markkinoi aineita Sanna Marinin kuvalla ja käytti huumeista sanaa ”vapputonni”. Lisäksi hän järjesti arpajaiset, joissa satasella ostaneet osallistuivat tuhannen euron huumesatsin arvontaan.

SUOSITUIMMAT