MTV: Suomalaisnainen rakastui pakkomielteisesti – sai lopulta mojovat sakot


MTV uutisoi naishenkilön saamasta sakkorangaistuksesta. Taustalla on pakkomielteiseksi kuvailtu rakastuminen Varsinais-Suomessa työskennelleeseen pankin toimitusjohtajaan.

Nainen ja mies olivat aluksi työskennelleet samassa pankissa. Naisen vaihdettua toiseen työpaikkaan hän oli alkanut lähestyä miestä toistuvasti, koska toivoi suhteen syvenevän. MTV:n selvityksen mukaan mies kertoi oikeudessa, että tunne ei missään vaiheessa ollut molemminpuolinen.

Nainen oli jo aiemmin tuomittu vainoamisesta, koska hän oli käynyt miehen kotipihassa ja lähetellyt tälle toistamiseen viestejä. MTV:n läpikäymistä oikeuspapereista käy ilmi, että tuomion jälkeen nainen ryhtyi viettämään aikaa miehen työpaikalla ja odottelemaan sen pihalla.

Todistaja kuvaili oikeudessa, että nainen ei ollut aggressiivinen, mutta hänen käytöksensä oli ollut omituista. Naisen toiminta oli aiheuttanut myös muussa henkilökunnassa vaivaantumista ja varuillaan oloa.

Vainoamisesta tuomittu nelikymppinen nainen sai rangaistukseksi 60 päiväsakkoa. Hänen tuloillaan maksettavaa tuli 1 700 euroa.

SUOSITUIMMAT