MTV: Tässä on Kolmiodraama-Joonatanin uusi rakas!


Kolmiodraama-sarjasta tuttu Joonatan, 30, on löytänyt rinnalleen etsimänsä rakkauden. Onnellinen mies kertoo MTV:lle seurustelevansa Tiktokista tutun Ninnin, 24, kanssa.

– Hän on hirveän älykäs ja intohimoinen erilaisiin asioihin. Se on viehättävää, Joonatan kehuu rakastaan MTV:lle.

Ninnillä on Tiktokissa yli 34 000 seuraajaa, Hän opiskelee historiaa ja toimii Euroopan nuorten parlamentin Suomen pääsihteerinä. Joonatan toi ohjelmassa esiin työskentelevänsä politiikan parissa.

Rakastavaiset olivat tutustuneet Tallinnan-laivalla muutama kuukausi sitten.

– Vaikka Kolmiodraama ei tuottanut minulle rakkautta, hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita, kun ei luovu toivosta. Olen vihdoin onnellinen. Tässä mennään nyt askel kerrallaan. Molemmat haluavat elää merkityksellistä elämää, Joonatan muotoilee MTV:lle.

Joonatan tapaili Kolmiodraama-ohjelmassa Mirellaa. Suhde ei kuitenkaan ottanut tuulta purjeisiinsa, vaan Mirella ihastui toiseen osallistujaan Akiin.

Voit katsoa yhden Joonatanin Ninni-rakkaan TikTok-videoista alta.

@hissaa60s

❌Suomalaisten ympäristöteoilla ei ole isossa kuvassa mitään väliä kun muut maat saastuttaa paljon enemmän❌ Video on osa Vihreä ilman valheita -kampanjaa joka on osa Euroopan komission CERV-rahoitteista FACT-hanketta. #ympäristö #ilmasto #vihreäilmanvalheita #ylikulutuspäivä #factproject

♬ Little Things – Adrian Berenguer

SUOSITUIMMAT