Mun kokemus Medical Clinic Luxista, vahva suositus sekä koodi huippu aleen!


Viimeisin vuosi on ollut monestakin syystä johtuen hyvin stressaavaa aikaa. Havahduin siihen, että stressi alkoi näkyä ihollani ja päätin, että nyt kun olen eliminoinut elämästäni kaikki stressitekijät, on aika vielä hemmotella ihoa ja alkaa nauttia keväästä sekä tulevasta kesästä!

Varasin ajan Medical Clinic Luxiin (heillä on toimipiste Helsingissä, Kouvolassa sekä täällä Tampereella). Koska tunnen pelkästään heidän tyytyväisiä asiakkaitaan, tiesin jo aikaa varatessa olevani parhaissa käsissä.

Ihana kaimani Henna Peltonen joka on EL (erikoislääkäri), teki ensin konsultaation, jonka jälkeen päätimme freesata ilmettäni botuliinilla, jota minulle laitettiin pieni määrä otsaan. Toimenpide on lähes kivuton ja hyvin nopea, joten se on mahdollista tehdä vaikka kesken työpäivän ruokatunnilla. Tulos on nähtävissä jo 3-4vuorokauden kuluttua, mutta lopullisen tuloksen näkee kahdessa viikossa.

Jo heti seuraavana päivänä sain kommenttia, että ”Näytätpä tänään super energiseltä!” Eli toimenpide teki juuri sen mitä halusinkin, vei väsyneen ilmeen mennessään!

Hoidoista ei paljoa puhuta, ne on edelleen tänä päivänä jonkinlainen tabu, vaikka niitä tehdään paljon.

Moni ihmettelee Hollywood-tähtien tai naapurin Sirpan geenejä, joilla he näyttävät aina vain parikymppisiltä. Heidän salaisuutensa ei ole pelkästään hyvät geenit vaan myös botuliini;)

Itse suosittelen Medical Clinic Luxin palveluita erittäin lämpimästi. On hyvä ottaa hoidoista etukäteen selvää ja siksi suosittelenkin varaamaan aina ensin ajan maksuttomaan konsultaatioon. Heillä työskentelee alan ammattilaiset, jotka vastaavat mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja osaavat neuvoa asiakkaitaan parhaalla ammattitaidolla.

Medical Clinic Lux tarjoaa esteettisten hoitojen tehokkaimmat toimenpiteet ammattitaidolla, parhailla tuotteilla, uusimpia laitteita ja menetelmiä käyttäen.

KOODILLA HENNA PELTONEN saat nyt yhden alueen botuliinihoidon 155€ ja koko otsa 349€!

Mikä on botuliinihoito:

Lihaksen toimintaan vaikuttavissa hoidoissa käytetään aineena botuliinitoksiinia, joka rentouttaa ryppyä aiheuttavaa lihasta ja siten silottaa ihoa.

Botuliinihoito (ns. Botox-hoito) on nopea ja lähes kivuton toimenpide. Hoidolla voidaan silottaa muun muassa kulmakarvojen välisiä ns. Sibelius-ryppyjä, otsan ryppyjä, lähellä silmiä olevia “hymyryppyjä” sekä kaulalla paksuina juonteina näkyviä ryppyjä.

Botuliinihoidolla voidaan hoitaa myös esimerkiksi kainaloiden tai kämmenten liiallista hikoilua, migreeniä ja kasvojen lihasten epätasapainoa.

Tutustu lisää medicalcliniclux.com
Medical Clinic Lux myös Facebookissa ja instagramissa.

Kaunista viikkoa kaikille!

Artikkelikuva Sanna Voimanen

SUOSITUIMMAT