Myytinmurtajista tuttu Adam Savage kieltää siskonsa raiskaussyytteet


Myytinmurtajat-sarjasta tutuksi tullut Adam Savage, 52, on joutunut rajujen syytteiden kohteeksi.

Savagen pikkusiskon Miranda Pacchianan, 51, nostaman syytteen mukaan Savage raiskasi häntä lapsuudessa useiden vuosien ajan.

Pacchianan mukaan raiskaukset tapahtuivat hänen ollessaan 7-10-vuotias vuosien 1976 ja 1979 välillä. Pacchiana syyttää, että Savage hänet molemminpuoliseen oraaliseksiin sekä muihin seksuaalisiin tekoihin, kuten anaaliseksiin. Savage oli väitettyjen tekojen aikaan 9-12-vuotias.

Pacchiana on nykyisin sosiaalityöntekijä ja hän kertoi blogissaan perheensä hylänneen hänet sen jälkeen, kun hän oli kertonut seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Pacchiana sanoi kuvitelleensa perheen tukevan häntä ja haluavan selvittää asiaa tarkemmin, mutta hänen mukaansa perhe kyllä uskoi häntä, mutta käyttäytyi kuin asialla ei olisi ollut merkitystä ja teot haluttiin lakaista maton alle. Pacchiana kertoo huomanneensa, että paljastuksen jälkeen perhe kohteli häntä itseään ongelmana eikä veljeään, jota hän syytti teoista.

Savage kiisti lakimiehensä välityksellä sisarensa syytteet.

– Toivon, että siskoni saa tarvitsemaansa apua löytääksen rauhan, mutta tämän täytyy loppua. Hän on useiden vuosien ajan hyökännyt minun ja muiden perheenjäsenien kimppuun väärin syytöksin. Hän on yrittänyt saada taloudellista hyötyä levittämällä meistä valheellisia tarinoita ja samalla vieraannuttanut itsensä meistä kaikista. Jatkamme taistelua tätä perusteetonta ja loukkaavaa kannetta vastaan ja teemme töitä saadaksemme sen lopulliseen päätökseen.

Sisarusten äiti Karen Savage puolusti tiistaina poikaansa.

– Tämän sanominen tekee minut hyvin surulliseksi, mutta tyttäreni kärsii pahoista mielenterveydellisistä haasteita, ja on kamalaa että hän pakottaa Adamin ja koko perheen tällaiseen. Adam on hyvä mies ja tuen häntä täysin.

Lähde: New York Post

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT