Näillä vinkeillä voit saada ilmaisen hotellihuoneen korotuksen


Koronarajoitusten aikana hotelliyöpymisten määrä vähentyi huomattavasti. Rajoitusten poistuessa matkailu kuitenkin tulee jatkumaan ja myös hotellihuoneita aletaan etsiä uudella innolla.

Mikäli haluat kokeilla onneasi ja yrittää saada paremman hotellihuoneen ja ilmaisen korotuksen, alla on viisi vinkkiä, joiden avulla se voi hyvinkin onnistua.

1. Pyydä huone yläkerroksista

Sviitit ja tasokkaammat huoneet sijaitsevat tavallisesti hotellin ylimmissä kerroksissa, joten pyydä huone mahdollisimman korkealta. Vaikka et pääsisikään parhaimpaan sviittiin, kadun äänet vaimenevat merkittävästi.

2. Kirjaudu sisään mahdollisimman myöhään, niin voit saada tasokkaamman huoneen

Kun kirjaudut sisään myöhään, perushuoneet ovat voineet jo loppua ja voit saada tasokkaamman huoneen.

3. Sunnuntai-ilta on usein edullisin ajankohta kaupunkihotellissa yöpymiseen

Viikonloppumatkaajat ovat jo lähteneet kotimatkalle ja maanantain liikematkailijat eivät ole vielä saapuneet. Hotellit tarjoavat usein hyviä sunnuntaitarjouksia, ja silloin on myös todennäköisempää saada parempitasoinen huone, koska hotellissa on hiljaisempaa.

4. Mainitse merkkipäivät

Muista kertoa hotellille mahdolliset merkkipäivät ja pyydä viihtyisää huonetta niiden juhlistamiseen. Tällöin hotelli voi ottaa merkkipäivän huomioon huonevarauksessa, ja saatatpa löytää tyylikkäästä huoneestasi esimerkiksi pullon shampanjaa. Huippuvinkki: Älä esitä toiveitasi soittamalla hotelliin klo 10–13, sillä silloin vastaanotossa voi olla paljon uloskirjautuvia asiakkaita.

5. Pyydä kulmahuonetta

Valitse aina kulmahuone, jos sellainen on saatavilla. Rakennussuunnittelusta johtuen kulmahuoneet ovat yleensä tilavimpia ja niissä on eniten ikkunoita, minkä lisäksi naapurihuoneiden äänet eivät kuuluu niihin yhtä hyvin kuin muihin huoneisiin. Saat siis viihtyisämmän huoneen ilman lisämaksua. Selvitä myös, onko hotellissa tehty remonttia ja pyydä mahdollisuuksien mukaan uusittua huonetta.

Lähde: Hotels.com

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT