Näin Pirkko Mannola, 84, kommentoi tuoretta avoliittoaan IL:lle


Pirkko Mannola, 84, kertoo Iltalehdelle muuttaneensa hiljattain saman katon alle miesystävänsä Göran Stubbin, 88, kanssa. Pariskunta kihlautui jo vuonna 2016, mutta yhteenmuutto tuli ajankohtaiseksi vasta nyt.

Tehokas ravintolisä vatsalle ja suolistolle: Parantaa ruoansulatusta, edistää suoliston terveyttä ja vähentää turvotusta.

Mannola kertoo miesystävänsä myyneen oman asuntonsa ja muuttaneen hänen luokseen. Kyseessä on sama asunto, johon Mannola muutti puolisonsa Åke Lindmanin menehdyttyä vuonna 2009.

– Me tulemme hyvin toimeen Göranin kanssa. Meillä on samanlainen ajattelutapa ja huumori. Kun Göran oli kolme päivää Raumalla, niin ensimmäisenä päivänä ihan ihmettelin kaiken olevan outoa, kun olin ihan yksin. Kiitän joka ilta, että minulla on Göran, Mannola toteaa Iltalehdelle.

Nuorekas ja upea iho!

Pariskunta halusi muuttaa vuosien jälkeen yhteen käytännön syistä. Mannolan mielestä ikääntyminen yhdessä pitää mielen virkeänä ja luo turvallisuuden tunteen.

– Me päätimme Göranin kanssa, että niin kauan kun jalat kantavat ja pää toimii, niin elämme päivän kerrallaan. Sitten jos toisella alkaa pää heittämään tai muisti ei toimi, niin sitten huomautetaan heti. Katsomme, mihin tämä elämä vie.

SUOSITUIMMAT