Näin Sara Sieppi vastaa Seiskan väitteisiin


Eilen ilmestyneessä Seiskassa kerrottiin, että Sara Sieppi tapailisi miljonäärimiestä. Uutisen varsinainen pointti oli kuitenkin se, että Sieppi olisi ajautunut jonkinlaiseen viestiriitaan toisen missikaunottaren Katrie Dalerin kanssa. Syynä on Seiskan mukaan se, että Siepille oli selvinnyt Dalerin vuosikausia kestänyt seurustelu samaisen miljonäärin kanssa.

Sieppi kommentoi Seiskalle, että huhut treffailusta ovat perättömiä. Lisäksi hän avautui asiasta eilen Instagramin stories-osiossa.

– Nykyisin yrittää varjella omaa yksityisyyttä aika tarkkaan, mutta silti niitä juttuja aina jostain revitään. Funfact (tai kaukana hauskasta) on se, etten ole esimerkiksi ollut Suomessa treffeillä VUOSIIN julkisesti yhtään missään yhtään kenenkään kanssa. Silti mä saan lukea niistä lehdistä. Se tuntuu vähän erikoiselta kieltämättä.

Sieppi selosti myös, että yksityisyyden vaaliminen on vaikuttanut hänen sosiaalisessa mediassa julkaisemaansa sisältöön.

– Tänään oon pohtinut taas paljon elämää. Mulla on ollut viime kuukausina jokin ihme lukko päällä täällä ja en ole ihan normaaliin tapaan jakanut sisältöä täällä mun omasta elämästä.

Daler puolestaan kommentoi Seiskalle, että tietää Siepin tapailleen hänen tuntemaansa miljonäärimiestä.

SUOSITUIMMAT