Naiselta veloitettiin kahvista 5 705,70 – kuukausien taistelu jätti pennittömäksi


Yhdysvalloissa Coloradon osavaltiossa asuva Lisa Angello kertoi Fox 5:lle yhden kahvikupillisen ajaneen hänet pennittömäksi.

Angello maksoi kortilla kupillisen kahvia paikallisessa Starbucks-kahvilassa, jonka jälkeen hän koki elämänsä järkytyksen. Pankki ilmoitti, että hänen tilinsä oli mennyt pahasti miinukselle. Kävi ilmi, että kahvista oli laskutettu 5 705,70 dollaria. Kuukausia myöhemmin, hän taistelee edelleen saadakseen rahansa takaisin.

Angellon kahvin hinnan olisi pitänyt olla 5,70 dollaria, mutta se veloitettiin kortilta siten, että summa lyötiin vahingossa kahteen kertaan, jolloin luvut menivät peräkkäin ja tililtä veloitettava summa olikin 5705,70.

Angello ajatteli aluksi, että virheen saisi helposti korjattua, mutta siitä muodostuikin kuukausien pallottelu pankin ja kahviyhtiön kanssa.

– Jäin välikäteen. Kukaan ei puolusta oikeuksiani eikä kukaan kuuntele. Haluan rahani takaisin, Angello sanoo.

Pankki on lopultakin antanut naiselle summan takaisin ”ehdollisena luottona”, joka tarkoittaa, että vaikka hän juuri nyt saa maksettua laskunsa, ongelma on edelleen selvittämättä.

– Eikä sillä enää edes ole väliä, kenen syytä se oli. Haluan vain, että asia korjataan, että se hoidetaan kuntoon, Angello sanoo.

Lähde: Fox 5 New York

Kuvituskuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT