NHL 22 on julkaistu!


NHL 22 on nyt saatavilla – pelin helminä Superstar X-Factor -kyvyt ja Frostbite-pelimoottori.

NHL 22 on ensimmäinen Frostbite-pelimoottoria käyttävä EA SPORTS NHL-peli, minkä myötä NHL 22 tuo pelaajat lähemmäs jäätä kuin koskaan aiemmin. Tuloksena on NHL-pelisarjan historian näyttävin edistysaskel, joka näkyy halliympäristöissä, valaistuksessa ja pelaajien yksityiskohdissa. Jännittävän lisämausteen tuo Superstar X-Factor, eli uusi kyvykkyysjärjestelmä, joka tuo suurimpien tähtien ominaispiirteet suoraan ruudulle.

NHL 22 tuo pelaajista esiin todellisen supertähteyden. Nyt on mahdollista kynäillä kuin Auston Matthews tai laukoa suoraan syötöstä kuin Alex Ovechkin samalla, kun tavoittelee sitä kaikkein kauneinta, eli Stanley Cupia, sanoo Sean Ramjagsingh, EA SPORTSin varapresidentti ja GM.

– Tämä vuosi on jääkiekon läpimurtovuosi. Frostbite Engine tekee debyyttinsä EA SPORTS NHL -pelisarjassa ja antaa NHL 22:lle suurimman graafisen ja pelillisen harppauksen mitä pelisarjan historiassa on kuunaan nähty, Ramjagsingh hehkuttaa.

Frostbite-pelimoottori toistaa jokaisen yksityiskohdan äärimmäisellä tarkkuudella – oli kyse sitten NHL-pelaajan kasvojen yhdennäköisyydestä, pelipaidan mikroyksityiskohdista tai äkkijarrutuksen aikaansaamasta jäähileryöpystä. Parannukset pelaajien tilanhahmottamiskykyyn tuovat peliin eloa, kun he ovat aiempaa tietoisempia ympäröivistä tapahtumista ja reagoivat niihin realistisemmin. Lisäksi täysin uudessa lisätyn todellisuuden lähetyksessä pelin avaintilastoja on integroitu suoraan toiminnan sykkeeseen heijastamalla niitä ympäristön pinnoille, mikä immersoi pelaajia entisestään.

NHL 22:n realistisuutta vahvistaa lisäksi Superstar X-Factorit, jonka myötä pelin parhaat pelaajat tuntuvat entistäkin enemmän samankaltaisilta kuin tosielämän esikuvansa. Ainutlaatuinen kyvykkyysjärjestelmä nostaa liigan eliittipelaajat esille korostamalla heidän tosielämästä tuttua erityisominaisuutta, mikä auttaa heitä vaikuttamaan peliin tavalla, jonka heidän taitonsa ansaitsee.

Superstar X-Factor edustaa käänteentekevyyttä kaikissa NHL 22:n eri pelimuodoissa: mukaan lukien Be A Pro, Franchise Mode, World of Chel ja Hockey Ultimate Team (HUT). Be A Pro vie pelaajat syvemmälle peliin raikkailla usean kauden kestävillä juonilla, joihin on suunniteltu uusi X-Factorit sisältävä etenemisjärjestelmä ja kyky parannella pelattavia hahmoja taidon tai pelityylin perusteella. The World of Chel on virtaviivaistettu uudella hubilla, joka tuo kaikki ominaisuudet pelaajan sormien ulottuville – ja uudistettu Party Flow helpottaa siirtymistä yhdestä pelistä toiseen yhdessä kavereiden kanssa.

Superstar X-Factor on sulautettu Franchise-pelimuodon olemassa oleviin toimintoihin, esimerkiksi pro- ja amateur-kykyjenetsimiseen, ketjukemiaan joukkuekavereidensa kanssa ja sopimusneuvotteluihin heidän ollessaan vapaina agentteina. Pelaajat voivat rakentaa uuden joukkueen ihan alusta asti, valita esimerkiksi Seattle Krakenin™, eli NHL 22:n uuden tulokkaan, tai lisätä liigaan 33. joukkueen ja varata pelaajia sen väreihin. 50 X-Factor-pelaajaa saa myös erityisiä “Power-up player itemseja” HUT:issa ja niitä voi päivittää kauden edetessä.

Joulukuun alussa uusi päivitys lisää peliin Roster Sharingin, eli kauan odotetun yhteisöominaisuuden, jonka avulla pelaajat voivat ladata ja jakaa parhaita kokoonpanojaan käytettäväksi Franchise-pelimuodossa.

NHL 22 on luokiteltu E10+, ja on nyt saatavilla Xbox Series X|S:lle ja PlayStation 5:lle sekä Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

SUOSITUIMMAT