Nightwish Kaisaniemen puistoon elokuussa


Nightwish esiintyy Helsingissä Kaisaniemen puistossa 15. elokuuta 2021. Lipunmyynti keikalle alkaa torstaina 3. kesäkuuta klo 10 Ticketmasterissa. Lippuja myydään aluksi rajattu, pienehkö määrä. 

Nightwish järjesti viikonloppuna kaksi virtuaalista konserttia, joissa nähtiin juuri niitä ennen julkistettu uusi kiertuebasisti Jukka Koskinen. Koskinen on tuttu bändeistä Norther, Cain’s Offering ja Wintersun, joista jälkimmäisessä myös Nightwishin rumpali Kai Hahto on soittanut Koskisen kanssa.

Koskinen tuli pitkäaikaisen laulaja-basisti Marco Hietalan, 55, tilalle. Hietala erosi yhtyeestä tammikuussa.

Vastikään Emman vuoden metallialbumista Hvman. :||: Natvre. pokanneen Nightwishin maailmankiertue peruuntui koronavirustilanteen vuoksi, joten yhtye palaa halusta päästä takaisin oikeille lavoille ja yleisönsä luo.

– Mahtavaa päästä tämän omituisen vuoden jälkeen taas lavalle! Viimeisestä Helsingin keikastakin on jo ihan liian pitkä aika. Nyt on bändissä taas jotenkin tosi raikas fiilis. Uusi startti ja uusi basisti ja bändi on aivan täpinöissään, että pääsee taas soittamaan. Siltä osin asiat ovat niin hyvin kuin olla voi!, Tuomas Holopainen myhäilee.

Yhtye lupailee visuaalisesti näyttävää show’ta, putken ikihittejä ja tuoreimman keväällä 2020-julkaistun kaksiosaisen Hvman. :||: Natvre. -albumin isoimpia kappaleita. Unohtumattoman elämyksen sinetöivät Nightwishille tavaramerkinomaiset massiiviset tehosteet.

Noin kymmenen miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Nightwish keikkailee kotimaassa harvakseltaan. Yhtye on tehnyt historiaa muun muassa myymällä ensimmäisenä suomalaisena bändinä loppuun konserttinsa Wembley Arenalla. Edellisen kerran yhtye esiintyi Helsingissä joulukuussa 2018. Nightwish on myös eniten Emma-palkintoja saanut yhtye.

Konsertin lämmittelijänä esiintyy jyrkässä nousukiidossa pyyhältävä rap metal -tykki Lähiöbotox, joka oli ehdolla vuoden tulokas-Emmaan 2021. Yhtyeen laulaja Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa) on keikasta innoissaan.

– Sairaan hyvä fiilis päästä lämppään Nightwishiä! Kun mä muutin Suomeen 2001, Nightwish soi jo silloin täällä kaikkialla. En mä ollu uskoo, että me päästään lämppään niitä. Meni ihan kylmät väreet. Nyt se meidän kova työ palkitaan! Me vedetään lujaa, tervetuloa vaan!

Lähiöbotoxin Rikkinäinen Suomi -albumin kuulleet tai bändin keikalla jo aiemmin nähneet tietävät, että energiaa myllypurolaisilla riittää.

Tapahtuman turvallisuus

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Yleisön, artistien ja henkilökunnan turvallisuus on korkeimpana prioriteettinamme.

Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia.

Mikäli tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa Live Nationin nettisivulta.

Mikäli viranomaismääräykset ja yleinen epidemiatilanne sallii, kapasiteettia voidaan kasvattaa mahdollisuuksien mukaan terveysturvallisuus huomioiden.

Konsertti:
Nightwish
+ support: Lähiöbotox
Su 15.8.2021
Kaisaniemen puisto, Helsinki

Ikäraja K-18
Portit klo 17.00

Liput:
Palvelumaksuineen alkaen 84 euroa Ticketmasterista
Myynnissä myös VIP-paketteja.

My Live Nation -ennakkomyynti: Ke 2.6.2021 klo 10 – klo 24

SUOSITUIMMAT