Nyt on hurjaa kyytiä! Janni Hussi julkaisi videon ensimmäisestä tosiharjoituksestaan rallikartturina


Muun muassa Radio Suomipopin Aamulypsystä tuttu Janni Hussi, 30, julkaisi Instagramissa hurjan videon ensimmäisestä ”kunnon vauhdilla” vedetystä harjoituksestaan rallikartturina viime vuoden nuorten rallin maailmanmestarin Sami Pajarin, 20, kanssa.

Projekti sai alkunsa, kun Hussi jutteli toukokuussa Jaajo Linnonmaan ja Tuukka Ritokosken kanssa Aamulypsyssä rallista. Lähetykseen tuli puhelu Pajarilta, joka kysyi, lähtisikö Hussi hänen kartturikseen elokuussa ajettavaan Lahti Historic Rally -kilpailuun. Hussi vastasi kyllä ja viime perjantaina oli lopulta vuorossa ensimmäinen tositreeni.

@samipajariofficial kanssa vedettiin siis ekat reenit kisa-autolla ja kunnon vauhdeissa. Tähän saakka reenattu siviilivauhdilla. Ja olihan se nyt SIISTIÄ!! 😂🤩😍, Hussi hehkuttaa.

– Musta on aina niin hienoa nähdä, kun joku on hyvä jossain ja tekee sitä mistä nauttii. Samissa yhdistyy nää kummatkin. Jätkä vaan hymyilee ratissa kun kartturoimassa on ihan täys amatööri, joka ois potentiaalisesti voinu sekottaa oikeen vasempaan. 😂 tai sit ehkä se just oliki se viihdyttävä osa ajosta 🤣

– Tää on kyl kaiken kaikkiaan ikimuistonen kokemus. Ens viikollahan me jo kisataanki 😬 onneks täs on vielä suurta rallijuhlaa nautittavana tämäkin viikko. 🚗💨

Hussi vielä lisää, että asiassa kävi juuri niin kuin hän pelkäsikin, eli hän on nyt ”aivan into piukeena lajista”.

Lahti Historic Rally -tapahtuma järjestetään 12.–13.8. Reitin kokonaispituus on noin 600 kilometriä ja erikoiskokeita on 12, joiden yhteispituus on noin 140 kilometriä.

Katso alta rallikartturin pätevyyden hankkineen Janni Hussin julkaisema auton sisältä kuvattu hurja video!

SUOSITUIMMAT