Outo itikkaparvi valloitti Harrin seinän – video


Nelikymppisellä perheenisällä Harrilla oli suuria vaikeuksia heinäkuussa Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevalla kesämökillä, jossa parveili niin paljon hyttysiä ja paarmoja, että perhe joutui pakkaamaan tavaransa ja palaamaan kotiin.

Kun Harri uskaltautui takaisin mökille, siellä oli ”normaali” määrä verenimijöitä, joiden kanssa pystyi elämään, mutta hämmästyksen aiheet eivät silti loppuneet.

Miehen huomio kiinnittyi heti ensimmäisenä mökki-iltana valtavaan määrään joitakin muita hyönteisiä, jotka parveilivat seinän luona ja terassin katossa.

– En ole ennen nähnyt tuollaisia itikoita. Ihmettelin ensin, että oliko sähkötolpassa jotain vikaa, kun kuului niin outoa ääntä, mutta sehän tuli niistä itikoista! Ne päästivät sellaista outoa surinaa. Niitä oli varmaan miljoonia. Kun menin niiden viereen niin huomasin, että ne räpyttelivät siipiä vaikka olivat seinässä kiinni. Kai nekin sitten viilensi itseään sillä räpyttelyllä, oli nimittäin passelin lämpöiset kelit, Harri nauraa.

TILAA KIRURGISET SUU- JA HENGITYSSUOJAIMET SUORAAN KOTIIN – NYT VAIN 14,90!

Kun Harri lähti seuraavana aamuna kalaan, hän joutui hämmästymään uudelleen, sillä nyt järven pinta oli täynnä näitä samoja itikoita.

Harri ei ole saanut selvitettyä, mistä hyönteisistä oli tällä kertaa kyse, mutta ainakaan ne eivät (onneksi) olleet veren perässä.

Katso Harrin kuvaama video alapuolelta!

KATSO MYÖS: MIKÄ MÄÄRÄ HYTTYSIÄ! HARRIN MÖKKIVIDEO VETÄÄ HILJAISEKSI

SUOSITUIMMAT