Pakettilähetin vessahätä johti potkuihin!


Jokainen meistä on varmasti kokenut sen tunteen, kun vessaan on päästävä heti. Siis aivan välittömästi, eikä viiden minuutin kuluttua. Yleensä hätä ei lue lakia, mutta tässä tapauksessa poliisitkin soitettiin paikalle sen isomman hädän yllättäessä.

Miespuolinen työntekijä oli kuskaamassa pakettia iso-Britannian Nottinghamissa, kun tuo polttava tunne iske. Hän meni epätoivossaan pusikkoon, joka osoittautui myöhemmin 53-vuotiaan naisen kotipihan istutukseksi. Rouva soitti poliisit paikalle.

Virkavalta sentään jätti poloisen pakettilähetin rangaistuksetta. Mutta ehtona oli se, että hän siivoaa jätöksensä puskasta. Lisäksi asiasta ilmoitettiin miehen pomolle.

Lähetys oli verkkokauppajätti Amazonin lähettämä paketti. Ensin firmasta ilmoitettiin tulistuneelle rouvashenkilölle, että työntekijä on jäähyllä, kunnes kakkakeissi on selvitetty. Myöhemmin Amazonin edustaja ilmoitti suurieleisesti, että mies ei enää saa olla missä tekemisissä firman lähetysten kanssa.

-Tällainen toiminta ei vastaa niitä korkeita laatuvaatimuksia, jotka olemme asettaneet yhteistyökumppaneillemme, Amazonin kannanotossa julistettiin.

Ilmeisesti näitä ”korkeita laatuvaatimuksia” olisi paremmin vastannut se, että kuski olisi kiikuttanut pakettia vetelät housussa.

Lähde: Metro.

SUOSITUIMMAT