Palkittu brittiläinen Michael Jackson -tribuuttishow Suomeen


Suomessakin päästään jälleen nauttimaan Michael Jacksonin suurimmista hiteistä, kun maailmalla kehuja kerännyt MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishow saapuu Suomeen tammikuussa 2022. Visuaalisesti vaikuttava show on nähtävissä kymmenellä paikkakunnalla.

Michael Jackson -faneja hemmotellaan tammikuussa 2022, kun kehuja kerännyt MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishow rantautuu Suomeen.

Maailmalla jo vuosia kiertäneen ja kehuja keränneen show’n keskiössä on taitava tulkitsija Ben Bowman, joka ei ainoastaan näytä ja kuulosta Jacksonilta vaan on myös omaksunut sankarinsa elekielen niin, että yleisö voi unohtaa olevansa tribuuttikonsertissa. Yläpuolella olevalta videolta voi katsoa esimakua konsertista.

Väliajan sisältävä konsertti tarjoaa kaikki Michael Jacksonin suurimmat hitit. Mukana ovat niin ”Thriller”, ”Beat It”, ”Billie Jean”, ”Man In the Mirror” kuin monet muut popin kuninkaan rakastetut kappaleet. Lisämausteena konserteissa kuullaan myös The Jackson 5 -yhtyeen kappaleita. Illan musiikista vastaa liveorkesteri ja Ben Bowmanin lisäksi silmäniloa tarjoavat tanssijat ja kehuja kerännyt valoshow.

– Näin Michael Jacksonin ensimmäistä kertaa livenä, kun olin 8-vuotias. Ihmiset huusivat ja tulivat hysteeriseksi. Se miten ihmiset reagoivat Jacksoniin onkin aina tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja rakastan sitä, että voimme nyt tiiminä saada samankaltaisen reaktion yleisöltä. Rakastan huutavia ja itkeviä tyttöjä, Ben Bowman virnistää.

MICHAEL The Magic of Michael Jackson

6.1.Hyvinkääsali klo 19.00 
7.1. Pori, Promenadisali klo 19.00
8.1. Tampere-talo klo 20.00 
9.1. Helsinki, Kulttuuritalo klo 19.00 
10.1. Lahti, Sibeliustalo klo 19.00 
12.1. Hämeenlinna, Verkatehdas klo 19.00
13.1. Mikkeli, Mikaeli klo 19.00
14.1. Järvenpää, Aino Areena klo 19.00 
15.1. Jyväskylä, Paviljonki klo 20.00
16.1. Oulu, Madetojan sali klo 19.00 

Liput: Lippu.fi ja Ticketmaster.

Ei ikärajaa, konserteissa on väliaika. 

SUOSITUIMMAT