Piritta Hagman vietti joulua ex-miehensä Niklas Hagmanin kanssa: Katso harvinainen perhekuva!


Kaksitoista vuotta naimisissa ollut pariskunta erosi kaksi vuotta sitten vuoden 2018 lopussa, minkä jälkeen ex-pariskunta on järjestänyt elämänsä lasten ehdoilla. Entinen jääkiekkoilija Niklas ja fysioterapeuttina työskentelevä Piritta asuvat nykyisin vuoroviikoin Lauttasaaren vanhassa kodissaan, jossa heidän kolme lastansa Lukas, 13, Lila, 11, ja Eliana, 8, voivat siten asua kokoaikaisesti. Pirittalla on lisäksi oma kotinsa Porissa.

Hagmanit juhlivat joulua yhdessä. Piritta julkaisi Instagram-tilillään perhekuvan, jossa rennosti huppareihin sonnustautunut perhe poseeraa hymyillen. Kuvan yhteydessä hän toivotti seuraajilleen hyvää joulua.


– Joulu on ollut meille perheenä rauhoittumisen aikaa. Hiljentymistä kuulemaan omia ajatuksia ja samalla näkemään mitä kulunut vuosi meille jokaiselle toi. Ehkä yksi asia, jonka me kaikki tänä vuonna opimme oli tämä: Kun on vaikea hetki, muistuta itseäsi kuinka suuri sydän sinulla on ja miksi hyvyys vielä voittaa. Ihmeitä tapahtuu. Kompastumiset eivät määritä lopputulosta, vaan nousetko ylös, miten nouset ja opitko itsestäsi jotain.

Herttainen perhekuva keräsi tuhansia tykkäyksiä ja useita kommentteja. Lokakuisessa Me Naisten haastattelussa Piritta ja Niklas kertoivat eroon johtaneista syistä, ja siitä, kuinka ovat tehneet paljon töitä lähentyäkseen eron jälkeen uudelleen. Syksyllä Piritta nähtiin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman katsomossa, jossa hän oli kannustamassa ex-miestään Niklasta. Ex-pariskunta onkin esimerkkitapaus siitä, kuinka eron voi hoitaa tyylikkäästi ja toista kunnioittaen.

Lähteet: Joulukuvasta uutisoi ensin MTV Uutiset, Me Naiset

Kuva: Instagram / Piritta Hagman

SUOSITUIMMAT