Podcast: Ensitreffit alttarilla -pariskunta ajautui riitoihin kuvausten jälkeen


Kenellekään katsojalle ei varmasti tullut yllätyksenä, että Henna ja Sami päättivät Ensitreffit alttarilla -kauden lopussa jatkaa yhdessä. Sympaattinen pariskunta tuntui löytävän syvän yhteyden heti hääpäivänä ja rakkauden tunnustuksiakaan ei tarvinnut katsojien kauaa odotella.

Mutta kenenkään elämä ei ole täydellistä, ei myöskään Hennan ja Samin. Pariskunta vieraili Realityrakkautta-podcastissa Katri Utulan haastateltavana. Kumpikin kertoi avoimesti, että arki on tullut vastaan kuvausten jälkeen. Pinnaa on kiristänyt muun muassa sairastelu ja jatkuva saman katon alla oleminen.

– Olemme olleet niin paljon kotona, kun molemmat ovat vähän kipeilleet ja olemme tehneet töitäkin kotona. Olemme olleet vaan liikaa yhdessä ja on alkanut ärsyttää toinen, Henna muotoilee.

– Olen huomannut saman ja on ollut syksyllä niin paljon ohjelmaa, ettei ole päässyt missään vaiheessa rauhoittumaan, Sami jatkaa.

Lisäksi pariskunta on edelleen tutustumisvaiheessa, vaikka he ovatkin sulautuneet hyvin yhteen.

– Tässä on tuntenut niin vähän aikaa, että välillä on kommunikaatiossa sellaisia ongelmia, että tulee helposti väärinymmärretyksi. Saatan sanoa asioita jyrkemmin, mitä tarkoitan. Välillä jos heitän jotain puoli vitsillä, Henna ei välttämättä ymmärrä sitä ja siitä saattaa tulla sellaista ärsytystä, Sami kuvailee.

Henna lisää, että erityisesti viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet raskasta aikaa. Pariskunta kuitenkin korostaa, että he pyrkivät selvittämään riitansa mahdollisimman nopeasti.

SUOSITUIMMAT