Pro Cycling Manager 2020 -pyöräilypeli aloittaa suljetun beetatestauksen – rekisteröidy mukaan!


Kilpapyöräilyn vauhdikkaaseen ja taktiseen urheilumaailmaan sijoittuva Pro Cycling Manager 2020 saa suljetun beetatestivaiheensa ensi viikolla.

Pelaajat pääsevät tutustumaan pelin uuteen käyttöliittymään, taistelutahtojärjestelmään ja kisasuunnitteluominaisuuksiin 13.-27. huhtikuuta välisen ajan käynnissä olevassa beetatestissä. Taistelutahtoa kuvaava järjestelmä heijastaa kisailijoiden jaksamista ja henkistä suorituskykyä, johon vaikuttaa muun muassa kisaajien lepo ja rasitus.

Pelin suljettuun beetatestivaiheeseen voi rekisteröityä 9. huhtikuuta alkaen tässä osoitteessa.

Pro Cycling Manager 2020 -strategiapeli keskittyy kokonaisen urheilujoukkueen hallinnointiin, valmentamiseen ja johtamiseen. Pelaajan tehtävänä on auttaa oma kilpapyöräjoukkue voittoon sekä yksittäisissä osakilpailuissa että mittavassa kokonaiskisassa. Jotta joukkue voi menestyä, jokaisen pyöräilijän tulee voida hyvin sekä fyysisesti että henkisesti. Erilaiset kisastrategiat näyttelevät tärkeää osaa menestyksessä. Mukana on Ranskan ympäriajon 21 virallista kisaa ja yli 230 erilaista etappia. Yhteensä näitä kisaosioita on yli 650 kappaletta.

Pro Cycling Manager 2020 julkaistaan pc-tietokoneille 4. kesäkuuta 2020.

Pelin esittelyvideon voi katsoa alta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT