Raivostuneen Stefan Thermanin terveiset poliisille: ”Luusereilla aikaa syödä Nesteellä munkkeja”


Kohuliikemies Stefan Therman tunnetaan raivokkaista ulostuloistaan sosiaalisessa mediassa. Nyt miehellä meni kuppi nurin Seiskan uutisoinnin vuoksi. Lehti kertoi tiistaina, että Therman oli jättänyt opiskelijoiden hyväntekeväisyystempaukseen lupaamansa 200 euroa maksamatta.

– Yhden s***nan asian haluan todeta! Vaikka minulla on vaikeita hetkiä, olen aina auttanut muita rahallisesti, ystäviä, tuntemattomia ja hyväntekeväisyyttä! Harvoin itken kaikesta paskasta, mitä tulee, osa totta osa ei, se tulee myöhemmin esille! Mutta j***lauta taas tämän päivän jutut! Stefan latasi Instagramin stories-osiossa.

Miestä tuntui harmittavan erityisesti se, että hänen tyttärensä joutuisi kuulemaan kuittailua asiasta. Stefu meuhasi, ettei hän ole saanut alun perin minkäänlaista laskua. Bisnesmies oli nyt maksanut summan opiskelijoiden tilille ja hän julkaisi kuvan maksusta. Viestikentässä komeili teksti: ”Haista v***u”.

Therman rökitti myös Seiskalle kommentteja antanutta opiskelijaa ja julkaisi kuvakaappauksia heidän viestittelystään. Osansa sai myös Suomen poliisi.

– On teilläkin v***n poliisiluusereilla aika kuvailla realitysarjoja ja syödä Nesteellä munkkeja! Ehkä Kaivohuoneella Seiska kädessä? Tiedättekö mitä henkinen väkivalta on? Ette näköjään ennen kun tapahtuu fyysistä.

SUOSITUIMMAT