Saija Tuupanen kiidätettiin sairaalaan – paljasti Seiskalle: ”Tuntui, että pää räjähtäisi”


Iskelmätähti Saija Tuupanen kertoi viikonloppuna Instagramissa joutuneensa sairaalaan.

– Voihan itku. 😭 Terveisiä päivystyksestä! Nyt kävi niin, että minun tämän vuoden keikat on tehty. Kaaduin kirjaimellisesti sänkyyn ja en ole millään muotoa työkuntoinen.

Tuupanen kertoi sunnuntaina Iltalehdelle olleensa perjantai-iltana keikalla, ja lauantaina sairaalahoidossa. Päänsärky ja voimattomuus olivat alkaneet jo torstai-iltana. Hän oli tuolloin tehnyt heti koronatestin, joka oli negatiivinen. Perjantaina päänsärky voimistui ja lauantaiaamuna se oli vieläkin pahempi, ja kuumettakin alkoi nousta. Hänet kiidätettiin ensiapuun, jossa testattiin useita lääkkeitä, kunnes olo alkoi helpottaa. Hän pääsi sairaalasta sunnuntaina, mutta loppuvuoden keikat on nyt peruttu.

– Aika vauhtia menty koko syksy ja näköjään kroppani päätti pysäyttää minut, Tuupanen arvioi Iltalehdelle.

Maanantaina Tuupanen paljasti Seiskalle tarkempia yksityiskohtia sairastumisestaan. Hän sanoi, että perjantai-illan keikan jälkeen olo oli ollut niin lamauttava, ettei hän pystynyt tekemään yhtään mitään, eikä myöskään saanut nukutuksi hotellissa silmäystäkään.

”Pelkkää selviytymistä” olleen yön jälkeen hänet kiidätettiin aamulla sairaalaan.

– Minulla oli lämpöä ja tuntui, että pää räjähtäisi. Ja kun oli vielä flunssankin oireet, niin ehdin pelätä koronatartunta. Kaikki aiemmat koronatestini olivat olleet negatiivisia ja sitä se oli myös Novan sairaalassa, eli kyseessä ei ollut korona. Se oli helpotus, Tuupanen sanoi Seiskalle.

Saija Tuupanen on vuoden 2003 tangokuningatar. Hän on ollut parisuhteessa koomikko Sami Hedbergin kanssa vuodesta 2018 lähtien.

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT