Huippusuosittu Assassin’s Creed Valhalla -toimintapeli suuntaa lisäosallaan kohti maailmanloppua


Ylistetyn viikinkiseikkailun toinen pelivuosi alkaa massiivisella pelilaajennuksella.

Toimintaa, seikkailua ja roolipelaamista toisiinsa yhdistävä Assassin’s Creed Valhalla saa seuraavan ison lisäosan 10. maaliskuuta 2022. Viikinkien maailmanlopun koettelemuksiin pelaajan vievä Dawn of Ragnarök -pelilaajennus tulee erikseen ostettavaksi kaikille pääpelin ostajille 39,99 euron hintaan. Lisäosa tarjoaa pelaajalle tekemistä kymmeniksi pelitunneiksi.

Ubisoft Sofia -pelistudion luotsaama Dawn of Ragnarök on Valhallan seuraava iso lisäosa ja jatkaa näin pelin kaksivuotista tarinankaarta. Lisäosassa Eivor-soturi tutkii kohtaloaan taistelun ja viisauden Odin-jumalana. Kääpiökuningaskunta Svartalvheim on hajoamaisillaan ja luhistumassa kaaokseen. Odinin rakas poika Baldr-jumala on vangittu kuolemattomaksi sanotun tulijumala Surtrin toimesta. Näistä lähtökohdista alkaa Dawn of Ragnarökin eeppinen seikkailu, jossa pelaaja matkaa jumalten ja jättien maailmaan jakaen oikeutta ja tuhoa jumalallisin voimin ja erikoiskyvyin. Luvassa on uskomaton matka, jossa epätoivo ajaa jumalan uskomattomiin taisteluihin ja koitoksiin.

Dawn of Ragnarök -lisäosan 9. huhtikuuta mennessä ostavat pelaajat saavat lisäksi Twilight Pack -bonuspaketin. Se sisältää Dellingrin saattuekorpin skinin, Havardrin ilvesratsun, Twilight-varustepaketin ja Algurnir-taistelukirveen.

Pelilaajennuksen kanssa yhtäaikaisesti julkistettu Assassin’s Creed Crossover Stories -tarinakokonaisuus on sarjan ensimmäinen pelitarinoita toisiinsa risteyttävä projekti. Siitä vastaavat Ubisoft Quebec- ja Ubisoft Montreal -pelistudiot, jotka ovat yhteistyössä loihtineet tarinan ajatuksella ”mitä tapahtuisi, jos kaksi Assassin’s Creed -sankaria kohtaisivat toisensa?”.

Assassin’s Creed Crossover Stories -esittelyvideon voi katsoa alta.

Ilmaiseksi jaettavat tarinalaajennukset ovat saatavilla Assassin’s Creed Valhalla– ja Assassin’s Creed Odyssey -pelien omistajille. Seikkailut kertovat näiden hahmojen myöhemmistä vaiheista, joissa yhdistyvät hahmojen eri tarinat. Luvassa on myös uusia pelialueita ja tehtäviä koettavaksi. Kumpikin tarina vaatii pääpelin pelaamista alkua pidemmälle ennen kuin hahmojen yhteistarinat tulevat pelattavaksi.

Assassin’s Creed Crossover Stories -tarinakokonaisuus tuo yhteen Eivor-viikingin ja Kassandra-soturin. Tämä ainutlaatuinen crossover-pelilaajennus sisältää Eivorin ja Kassandran tarinan Assassin’s Creed Valhallassa sekä oman tarinansa Assassin’s Creed Odysseyssa joko Kassandran tai Alexiosin hahmolla. Nämä ilmaiseksi ladattavat pelilaajennukset ovat jo saatavilla pelin kaikille alustoille.

SUOSITUIMMAT