Sami Hedberg teki rakkaalleen musiikkivideon


Iskelmätähti Saija Tuupanen julkaisee syntymäpäivänsä kunniaksi maanantaina 31. toukokuuta singlen ”Vaarallisen hyvää”, jonka musiikkivideon takaa löytyy laulajan rakas Sami Hedberg. Yläpuolella videon tiiseri.

– ”Vaarallisen hyvää” julkaistaan syntymäpäivänäni maanantaina 31. toukokuuta. Mikä parasta, samana päivänä julkaistaan myös musiikkivideo, joka kuvattiin Vanajanlinnan upeassa miljöössä, Tuupanen sanoo.

– Yhteistyö oli tosi antoisaa ja mukavaa, Tuupanen iloitsee.

Nyt korona-aikana on Saijalla jälleen vahvasti kasvanut palo musiikin tekemiseen. Kappaleen tuottajana on Pertti Haverinen.

– Oli mahtavaa tehdä Pertti Haverisen kanssa yhteistyötä pitkästä aikaa, koska olen hänen kanssaan aikoinaan tehnyt kaksi albumia. Niistä ajoista on toki jo kymmenisen vuotta vierähtänyt, muistelee Saija.

– Nyt on ollut hyvä draivi päällä, ja oli aivan mahdottoman mukava tehdä uutta musiikkia, kun valoakin on jo näkyvissä tunnelin päässä. Edellisestä sinkusta onkin kulunut jo melkein vuosi. Hui, miten aika vierii nopeasti, Tuupanen hymyilee odottavaisena.

– ”Vaarallisen hyvää” on hyväntuulen kappale. En malta odottaa, että pääsen tätä buggia estradeille vetämään. Ensimmäinen varsinainen korona-ajan jälkeinen keikka on vielä kysymysmerkkinen, mutta uskallan jo sanoa, että Jyväskylässä Ränssin Kievarilla ollaan 11.7.2021.

Saija tuupanen vh cds21med

SUOSITUIMMAT