Sampo Kaulasen kuluttava urakka Selviytyjissä on takana – voiko mies enää tyytyväisemmältä näyttää – ja miten arkisetkin asiat tuntuvat juhlallisilta!


Sampo Kaulanen oli osanottajana Selviytyjissä, jossa eletään luonnon armoilla ’Robinson Crusoen’ tapaan autiolla saarella. Paluu kotiin oli riemullinen hetki!

– Mikä ilon ilme miehellä, kun yli kuukauden kestänyt lusiminen Selviytyjien saarella päättyi, ja sain kylmän bissen kouraani, kuvailee Kaulanen tunnelmiaan palattuaan sivistyksen pariin.

Kuvittelepa omaan arkeesi tilanne, jossa esimerkiksi wc-pönttö irtisanoo sopimuksensa, vettä ei saa hanasta ja illallinen pitäisi joko valmistaa pihan leirinuotiolla tahi popsia kylmänä/raakana? Kun tietyt asiat ovat lähes aina itsestäänselvyyksiä, niin niitä oppii arvostamaan ihan eri tavalla jos joudut olemaan pitkään ilman. Tämän aistii Kaulasen Instagram-kommenteista erityisen hyvin.

– TukTukin takaronkki tuntuu limusiinikyydiltä! Oli muuten hullua, kun menin eka kertaa vessaan ja sain tehdä tarpeeni posliinipytylle! Kuukauden kun paskoo kuoppaan ja kuseksii viidakkoon niin kyllä sitä arvosti hiukan huonomminkin siistittyä veskiä! Vielä hullumpaa oli, kun huomasin peilin veskin seinällä. En ollu naamaani nähny koko reissun aikana, kertoo Kaulanen iloinen ilme kasvoillaan.

Kuvakin hieman tärähti, mutta se ei peitä hyvää fiilistä, joka suorastaan huokuu miehen kasvoilta. Katso otos alapuolelta.

Lähde ja kuvat: Instagram / Sampo Kaulanen

SUOSITUIMMAT