Sanna Marin kommentoi Sabina Särkän kohukuvaa, jossa tämä suutelee toista naista yläosattomissa Kesärannassa


Kohut pääministeri Sanna Marinin (sd) ympärillä eivät ole laantuakseen. Marin on puolustanut vapaa-aikansa käyttöä liittyen kansainvälistäkin mediahuomiota saaneisiin biletysvideoihin, mutta tiistaina laajaan maailmanlaajuiseen julkisuuteen tullut TikTok-video ja siinä ollut kuva sai hänet pahoittelemaan asiaa julkisesti.

Videolla artisti Alma räppää Kesärannassa muun muassa ”tisseistä” ja ”kahdesta muijasta”. Kuvassa ex-missi Sabina Särkkä suutelee runoilija Natalia Kallion kanssa. Molemmat ovat vetäneet paitansa ylös ja Kallion rintojen edessä on virallisissa tilaisuuksissa yleensä käytettävä ”Finland”-kyltti. Kuvassa lukee myös Alman räpissään mainitsema Kesärata 22.

Marin kommentoi asiaa tiistaina tiedotustilaisuudessa. Hän vahvisti, että materiaalit oli kuvattu hänen virka-asunnollaan Ruisrockin jälkeen, kun hänellä oli ”ystäviä Kesärannassa viettämässä iltaa”.

– Myös Kesärannan alakerran vessat ovat olleet vieraiden käytössä. Ilmeisesti yksi näistä kuvista on otettu tuolla tilassa, Marin sanoi.

– Mielestäni se kuva ei ole asiallinen, pyydän sitä anteeksi. Tuollaista kuvaa ei olisi pitänyt ottaa, mutta sinänsä illanvietossa muutoin ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut.

Ennen kohukuvaa Marinista julkaistiin maanantaina video, kun hän tanssii ravintolassa intiimisti Sabina Särkän kanssa kohutun kotibileillan jälkeen. Sitä ennen oli julkaistu samalta illalta video, jolla hän tanssi läheisissä tunnelmissa muusikko-näyttelijä Olavi Uusivirran kanssa.

Viimeksi Marin on pahoitellut käytöstään julkisesti viime joulukuussa, kun hän biletti ravintolassa, vaikka oli altistunut edellisenä päivänä koronatartunnan saaneelle ulkoministeri Pekka Haavistolle, minkä lisäksi hänellä ei ollut ravintolassa mukana virkapuhelintaan.

Sabina Särkkä on julkaissut kuvasta Instagramissa anteeksipyynnön ja poistanut kommentointimahdollisuuden julkaisuistaan.

– Julkaisin 10.7. asiattoman kuvan, joka olisi pitänyt jättää ottamatta. Olen syvästi pahoillani ja pyydän anteeksi käytöstäni, Särkkä kirjoitti mustalle taustalle.

SUOSITUIMMAT