Särkänniemi sai negatiivisen palauteryöpyn – näin toimitusjohtaja vastaa


Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä on julkaissut Facebookissa pitkän kirjoituksen. Syynä on viime päivien aikana Tampereella sijaitsevassa huvipuistossa vierailleiden lomalaisten antama palautetulva.

Seppälän vastauksesta on pääteltävissä, että asiakkaat ovat valittaneet lähinnä koronaan liittyvistä turvaväleistä, tai pikemminkin niiden puutteesta. Kuluva viikko on ollut Särkänniemessä ruuhkainen, kuten aiempinakin vuosina – koronasta huolimatta.

Huvipuistossa on koko kesän kiertänyt hygieniapartio, joka huolehtii laitteiden puhdistuksesta. Seppälä kertoo, että partion lisätehtäväksi tulee nyt turvaväleistä muistuttaminen. Työntekijät käyvät opastamassa asiakkaita, mikäli jonottaminen laitteisiin ei suju suositusten mukaisesti. Turvaväleistä on ohjeistettu tähän saakka sähköisillä ja perinteisillä ilmoitustauluilla, kuulutuksin ja jonotusaluemerkinnöin.

Tänään Särkäniemessä avataan tauon jälkeen myös Angry Birds Landin seikkailurata. Se on käsitelty viruksia ja bakteereja tuhoavalla valokatalyysipinnoitteella, jolla on suojattu myös muut huvipuiston pinnat.

Mikäli olet suuntaamassa Särkänniemeen, kannattaa muistaa, että asiakasmäärää on tänä kesänä rajoitettu. Huvipuistoon pitää varata vierailupäivä ennakkoon verkkosivujen varausjärjestelmän kautta.

SUOSITUIMMAT