Satu Silvon sydän murtui: ”Surullisin päivä ikinä”


Satu Silvo on tehnyt näyttelijätyönsä ohella 23 vuoden uran ravintoloitsijana. Hän on omistanut kasvisravintolan nimeltä Silvoplee.

Nyt taru on lopussa. Elämäntyö on mennyttä.

-Tämä on surullinen päivä. Olemme tehneet vuodesta 1999 arvojemme mukaista työtä Silvopleessä. Kasvisruoka ja ihanat asiakkaamme ovat olleet meille sydämen asia. Kovasta työstä huolimatta hakeudumme nyt konkurssiin talousvaikeuksien vuoksi. Ravintolamme oli tänään auki viimeistä kertaa, Satu joukkoineen kirjoittaa.

Kiinnostaako sinua löytää oikea elämänkumppani eikä vain pinnallista seuraa – lue tästä uudesta suomalaisesta palvelusta.

Useat julkut ovat ottaneet ikävään uutiseen kantaa.

Voi ei, miten surullista, kiitos kaikista vuosista ja parhaista ruoista, kirjoittaa Saara Aalto.

-En kestä!!! Mikä MENETYS! Kiitos silti kaikesta, näistä vuosista ja herkullisista aterioista. Voi että. KIITOS! kirjoittaa Maria Veitola.

Myös laulaja Bess ja muut ravintolat ottavat osaa surulliseen tapahtumaan.

Yrityksen noin puolentoista miljoonan euron liikevaihto romahti kolmannekseen koronavuosina. Tappioita oli tullut jo ennen koronaa. Viimeisen kolmen tilikauden aikana firma teki noin 400 000 euron tappiot.

Kiinnostaako sinua löytää oikea elämänkumppani eikä vain pinnallista seuraa – lue tästä uudesta suomalaisesta palvelusta.

SUOSITUIMMAT