Seiska: Danny lähtee kiertueelle! Mukana myös Erika Vikman


Seiska raportoi Ilkka ”Danny” Lipsasen musiikkimuseo Famessa Helsingissä järjestämästä tiedotustilaisuudesta, että syksyllä 80 vuotta täyttävä musiikkineuvos lähtee syksyllä peräti 30 paikkakuntaa käsittävälle suurkiertueelle, jonka nimi on ”Timantinkova Danny Kunniakierroksella”. 

Dannyn mukaan festivaaleille, konserttilavoille ja muihin tapahtumiin suuntautuvalla kiertueella kuullaan kaikki hänen suurimmat hittinsä.

– Edellisellä kiertueellani monet ihmiset tulivat juttelemaan kanssani ja kiittämään minua musiikistani ja luomastani show-perinteestä. Samalla sain toiveita pitää vielä joskus sellaisen konsertin, joka keskittyisi pääasiassa omiin hitteihini vuosikymmenten varrelta – siis lauluihin, jotka ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan, Danny kertoo tiedotteessa.

Kiertue alkaa 24. syyskuuta Dannyn 80-vuotispäivänä Baltic Princess Turusta Tukholmaan matkaavalla erikoisristeilyllä ja päättyy Helsingin jäähalliin, jossa on mukana myös ex-rakas Erika Vikman. Kiertueen aikana mukan on miutkain vierailevia esiintyjiä, kuten Virve RostiArttu WiskariMira LuotiAki Tykki ja alkuperäisen Islanders-yhtyeen jäsenet.

Erika Vikman ei ollut paikalla kiertueen tiedotustilaisuudessa, eikä myöskään Helmi Loukasmäki. Kaunottarien välille on Seiskan mukaan kehkeytynyt Dannysta kolmiodraama, joka sai jälleen lisää kierroksia heidän somejulkaisuista.

Lähde: Danny

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT