Seiska: Danny ”siveli hellästi” nuorta avustajakaunotarta


Seiska on uutisoinut kesäkuun alusta lähtien laulajalegenda Ilkka ”Danny” Lipsasesta, 77, ja kauniista 19-vuotiaasta viime kevään ylioppilastytöstä.

Seiskan julkaisemissa kuvissa kaksikko tekee erilaisia asioita yhdessä Dannyn huvilan ympäristössä ja Raumalla. Kaksikko on kuvattu mm. autoilemassa ja veneilemässä.

Heinäkuun lopussa Danny suostui lopulta kommentoimaan, että kyseessä on D-tuotannon työntekijä, joka auttaa häntä ”arkisissa askareissa”.

Tällä viikolla kyseinen kaunotar, ilmajokelainen Helmi Loukasmäki, antoi Ilkka-Pohjalaiselle haastattelun, jossa hän kertoi työstään Dannyn avustajana. Omassa asunnossaan Dannyn huvilalla asuva Loukasmäki sanoi hoitavansa kaikenlaisia D-tuotannon juoksevia asioita kirjanpidosta somen hoitamiseen. Loukasmäki on myös julkaissut Instagramissa Dannyn huvilan alueelta useita kuvia, joissa hän poseeraa seksikkäissä vaatteissa ja korostaa onnellisuuttaan.

Molemmat vakuuttavat, että kyseessä on vain normaali työsuhde, mutta tänään julkaistussa Seiskan jutussa kerrotaan, että kaksikon käytös ”kohotti kulmakarvoja” lauantaina. Seiskan mukaan silminnäkijät bongasivat Dannyn ja Loukasmäen Rauman satamassa, jonne he saapuivat Dannyn moottoriveneellä.

Silminnäkijöiden mukaan Danny kohteli rantaravintolassa nuorta kaunotarta herrasmiehen elkein ja tarjosi hänelle ruoat.

– Huomasimme myös, miten ravintolassa jonottaessaan Danny hieman hipsutti tai siveli hellästi tämän blondin käsivartta. Ikään kuin ohimennen, ehkä vahingossa, ehkä ei, naapuripöydästä kerrottiin Seiskalle.

Silminnäkijät ihastelivat, että minishortseihin pukeutunut Loukasmäki oli ”todella näyttävä ilmestys”.

Alla olevassa kuvassa Helmi Loukasmäki nojailee Dannyn mustaan ökymersuun.

https://www.instagram.com/p/CCqHokxBuk9/

Lähteet: Seiska, Ilkka-Pohjalainen 

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT