Seiska: Emma Kimiläinen jätti Sami Hyypiän?


Naisten W Series -formulasarjassa tänä vuonna jatkava ja Viaplayn Formula 1 -asiantuntijatiimissä toimiva Emma Kimiläinen, 32, lopetti helmikuussa salailun suhteestaan entisen huippujalkapalloilija Sami Hyypiän, 48, kanssa. Suhdetta salailtiin, sillä molemmat olivat vielä naimisissa, kun heidät nähtiin Seiskan mukaan lämpimissä väleissä jo 2021 keväällä Levillä. Heidät oli bongattu myös 11.9. Sipoossa Motocross-Liigan osakilpailussa, jossa Kimiläinen kannusti Hyypiän kisaamista.

Hyypiä ilmoitti 3. marraskuuta 2021 jättäneensä yhdessä vaimonsa Susanna Hyypiän kanssa erohakemuksen. Hieman sitä ennen Ilta-Sanomat oli uutisoinut, että Emma Kimiläinen oli hakenut yhdessä miehensä Timo Liuskin kanssa avioeroa 28. lokakuuta.

Tammikuun lopussa Kimiläinen julkaisi ensimmäisen rakkauskuvan Hyypiän kanssa, ja sen jälkeen pari on esiintynyt entistäkin avoimemmin yhdessä.

Nyt Seiska kuitenkin uutisoi huhun, että Kimiläinen olisi jättänyt Hyypiän.

Levin hiihtokeskuksessa lomailleet kertoivat Seiskalle, että pari oli ottanut siellä kuuluvasti yhteen kevättalven aikana. Lehdelle myös kerrottiin, että Hyypiä ”valitti tuttavalleen kuuluvasti eräässä kosteahkossa tilaisuudessa, että Emma on nyt jättänyt hänet”.

– Sami totesi alakuloisena kriisin syyksi, että Emma väittää hänen bilettävän liikaa, Seiskalle juoruttiin vieruspöydästä.

Sami Hyypiällä on kaksi kouluikäistä poikaa ja Emma Kimiläisellä vuonna 2013 syntynyt tytär edellisistä liitoistaan.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT