Seiska: Jari Sillanpää avautui tapahtumista, jotka johtivat seksuaalirikostuomioon


Iskelmälaulaja Jari Sillanpää, 56, kertoi Seura-lehdessä vaikeuksista, joita hän on kokenut viime vuosina.

Vuonna 2018 Sillanpää tuomittiin huumausainerikoksista kahdesti. Ensimmäinen kerta johti sakkotuomioon ja toinen ehdolliseen tuomioon. Vuoden 2020 maaliskuussa hänet tuomittiin sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä ja sai siitä päiväsakkoa, jota Helsingin hovioikeus kuitenkin lievensi viime vuonna.

Sillanpää kertoi käyttäneensä huumeita vuosina 2014-2018. Ensimmäinen huumekokeilu oli eron jälkeen Thaimaassa.

– Tietyllä tavalla olen addikti. Minussa on jokin reikä tai tyhjyys, jota yritän täyttää. Ehkä se on ikuinen hylätyksi tulemisen pelko.

Sillanpää avautui Seura-lehdessä myös tapauksesta, joka johti seksuaalirikostuomioon.

– Osallistuin huumepäissäni kotona tietokoneelta käsin Zoom-sovelluksen kautta homomiesten verkkotapaamiseen. Yhtäkkiä yksi osallistujista näytti kaikille kyseisen videon. Pelästyin, koska huumeisilla aivoillani kuvittelin sen tallentuvan tietokoneelleni. Päätin kuvata muka todisteen, joka kertoo, miten se sinne on päätynyt.

Seuraavana päivänä Sillanpää kertoi poistaneensa puhelimestaan kyseisen videon, mutta poliisi kaivoi sen myöhemmin esiin.

– Kaikessa kauheinta on ollut se, että jotkut ovat kuvitelleet minun olevan seksuaalisesti kiinnostunut lapsista. Lapset edustavat minulle iloa, rehellisyyttä ja puhtautta. Olen aina sanonut rakastavani lapsia. On surullista, jos en enää voi sanoa niin ilman, että se yhdistetään johonkin sairaaseen. Tuomitsen kaikenlaisen pakottamisen aikuistenkin keskuudessa. Sellainen on hyvin kaukana minusta.

Lähde: Seiska

Kuva: Wikimedia Commons / Tumi-1983

SUOSITUIMMAT