Seiska julkaisi kuvia Johanna Tukiaisen vauvan ristiäisistä – isä ei ollut paikalla


Seiska on julkaissut useita kuvia Johanna Tukiaisen, 42, tyttövauvan ristiäisistä, johon osallistuivat myös Tukiaisen äiti Marja, 68, isä Markku, 70, sisko Jasmine, 32, ja veli Joel, 27, sekä tämän perulaislähtöinen tyttöystävä Ana.

Viime vuoden lokakuussa syntynyt tyttövauva siunattiin Tukiaisen mukaan marraskuussa öljyllä helluntaiseurakunnassa. Toissa lauantaina tyttö sai Duvbon kirkossa Ruotsissa järjestetyssä kastetilaisuudessa nimekseen Isabelle Linda Evita. Jatkojuhla järjestettiin järven rannalla sijaitsevassa Gröna Stugan -nimisessa paikassa.

Tukiainen kertoi Seiskalle, että tyttären ensimmäinen nimi Isabelle tarkoittaa englanniksi ”Jumala on kaikkeni”. Kolmas nimi Evita puolestaan kunnioittaa Johannan vuonna 2013 menehtyneen siskon Julia Tukiaisen muistoa. Evita oli Julian toinen nimi.

Isabelle kastettiin Tukiaisen vanhassa ristiäisasussa, jonka hänen tätinsä on tehnyt käsin vuonna 1978. Samassa mekossa ristittiin myös Julia ja Jasmine. Tukiaisen mukaan Isabelle oli hyvin rauhallinen ja hymyilevä koko ristiäisten ajan.

Isabellen albanialaissyntyinen isä Paul, 47, (nimi muutettu) ei ollut mukana ristiäisissä, koska hän on vankilassa kärsimässä maaliskuussa määrättyä kahdeksan kuukauden ehdotonta vankeustuomiota useista väkivalta- ja huumerikoksista.

Lähde ja ristiäiskuvat: Seiska

SUOSITUIMMAT