Seiska: Julkkisten Big Brotherista tuttu Kelly Kalonji seurustelee varatun ”miljonäärin” kanssa


Tänä keväänä julkkiksista koostuneella Big Brother Suomi VIP -kaudella mukana ollut ja ensimmäisenä pois äänestetty vuoden 2013 Miss Helsinki Kelly Kalonji, 33, seurustelee Seiskan mukaan varatun ”komean suomalaismiljonäärin” kanssa.

Seiska uutisoi parin seurustelusta viime vuoden joulukuussa, kun salarakkaat olivat lemmenlomalla Dubaissa. Seiska julkaisi maaliskuussa miehestä paparazzikuvia. He ovat myös matkustaneet Tansaniaan ja viihtyvät lehden mukaan edelleen yhdessä siitä huolimatta, että mies on naimisissa thaimaalaisen naisen kanssa.

Viime torstaina mies näkyi Kalonjin seurassa Instagram Stories -videossa, joka oli kuvattu kohuliikemies Stefan Thermanin veneessä. Video kuitenkin poistettiin nopeasti.

– Hänen vaimonsa on autuaan tietämättömänä yksin Itä-Suomessa, ja mies huitelee missä huitelee. Vaimo ei taida tietää, miksei hänen miehensä anna lähteä mukaan Helsinkiin, Seiskalle juorutaan.

Miehen kotipaikkakunnalla on lehden mukaan naureskeltu hänen kutsumista miljonääriksi, sillä verotietojen perusteella hän tienasi vuonna 2019 vain muutamia tuhansia euroja. Hänellä on ”kohtuullisesti tuottava yritys”, jonka voitot on laskettu viime vuosina kymmenissä tuhansissa euroissa. Seiskan mukaan hän on saanut viime vuonna myös kaksi luottokorttiin liittyvää maksuhäiriötä.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT