Seiska: Kiinteistökuningatar Kaisa Liskillä ulosotossa 610 000 euroa useista tuomioista


Kiinteistökuningatar Kaisa -ohjelmasta tutuksi tullut Kaisa Liski, 52, on vakavissa taloudellisissa vaikeuksissa saamiensa oikeustuomioiden myötä.

Viime viikolla Liski tuomittiin maksamaan todistelukustannusten lisäksi 20 päiväsakkoa eli hänen tuloillaan 1 460 euroa tonttikiistasta, kun hän oli aloittanut maansiirtotyöt ilman rakennuslupaa. Liski ei ollut Hämeenlinnassa paikalla oikeudenkäynnissä ja hän on tehnyt tuomiosta valituksen.

Viime vuonna Liski käräjöi samasta tontista Riihimäen kaupungin kanssa. Tuomion mukaan hän rikkoi tonttikaupan ehtoja myymällä sen eteenpäin, saaden kaupasta 70 000 euroa voittoa. Tuolloin hänet tuomittiin maksamaan lähes 26 000 euroa sopimussakkoa.

Vuosi sitten hovioikeus määräsi Liskin maksamaan entiselle työnantajalleen kiinteistönvälitysyhtiö Uudenmaan Viva Oy:lle lähes 600 000 euron korvaukset työsopimuksen irtisanomisajan, kilpailukiellon sekä salassapitovelvoitteen rikkomisesta.

Nyt Liski on syytettynä myös entisen työnantajansa yrityssalaisuuden rikkomisesta. Syytetystä rikoksesta voidaan tuomita sakkoihin tai enintään kahdeksi vuodeksi vankeuteen.

Seiskan mukaan Riihimäellä kahvila-ravintolaa pyörittävän Liskin kahdeksansivuisessa ulosottorekisterissä on 57 merkintää ja ulosottovelkaa kaikkiaan 610 000 euroa.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT