Seiska: Kirsti Paakkasen sairaanhoitaja teki rikosilmoituksen testamentin allekirjoitustilanteesta


Jo aiemmin on uutisoitu, että Kirsti Paakkasen siskontytär Regina Paanala vaatii oikeusteitse Paakkasen testamentin kumoamista. Perintö on menossa legendaarisen liikenaisen nimeä kantavalle säätiölle.

Säätiön puikoissa istuu Paakkasen asiainhoitaja Kari Miettinen. Sukulaiset eivät kutsuneet miestä Paakkasen hautajaisiin pitkäaikaisesta yhteistyöstä huolimatta.

Seiska on nyt käynyt läpi oikeuskanteeseen liittyviä asiakirjoja. Niistä käy muun muassa ilmi, että Paakkasen pitkäaikainen sairaanhoitaja oli tehnyt rikosilmoituksen viimeisimmän testamenttiversion allekirjoitustilanteeseen liittyen.

Seiskan läpikäymissa papereissa todetaan, että Miettinen olisi vaatinut sairaanhoitajaa todistamaan Paakkasen allekirjoituksen oikeaksi. Sairaanhoitaja oli kokenut tilanteen painostavana ja kieltäytynyt.

Tämän jälkeen Miettinen oli kanteessa kerrotun mukaan haukkunut sairaanhoitajan. Poliisi ei ollut kuitenkaan ryhtynyt tutkimaan tapausta, koska virkavallan näkemyksen mukaan asiassa ei ollut syytä epäillä rikosta.

SUOSITUIMMAT