Seiska: Maisa Torppa katosi yöllä metsään ja mies soitteli hädissään! ”Avioliitto oli kosto Latvalalle”


Seiska on uutisoinut tiiviisti Maisa Torpan suhdekiemuroista viime vuodesta lähtien, kun lehti paljasti Torpan salasuhteen IT-johtaja Mikon kanssa samaan aikaan kun kohukaunotar suunnitteli häitä kihlattunsa rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa.

Torppa kiisti salasuhteen jyrkästi. Suhdesoppa kuitenkin johti siihen, että Latvala perui häät ja Torppa muutti heti sen jälkeen yhteen Mikon kanssa. Pari meni naimisiin muutaman kuukauden päästä ystävänpäivänä.

Latvalan tänä syksynä julkaistussa kirjassa väitetään, että Torppa olisi pettänyt Latvalaa vain viikko kihlajaisten jälkeen. Torppa kiisti jyrkästi tämänkin väitteen. Kirjassa Latvala myönsi myös itsekin pettäneensä Torppaa suhteen aikana.

Viime viikolla Seiska uutisoi, että Torppa oli saanut pikkujoulujuhlien käytöksellään ystävättärensä hylkäämään hänet. Lehden mukaan Torppa yritti iskeä kaasonsa aviomiestä kehottamalla tätä jättämään vaimonsa, sillä hänelle ”olisi tässä paljon parempaakin tarjolla”, tarkoittaen itseään. Seiskan mukaan kohukaunottaren parisuhde on ongelmissa, mutta Torppa kiisti molemmat väitteet ja julkaisi Instagram Stories -osiossaan kuvan, jossa Mikko puristaa hänen rintaansa päivänä, josta tuli ”just maailman paras”.

– Voin enää vain nauraa tälle pelleilylle. En ole yrittänyt iskeä ystäväni miestä, nauramme mieheni kanssa näille huhuille. Ystäväni mies on itse lähetellyt rivoja viestejä minulle. Haluamme mieheni kanssa pyyhkiä tuollaiset ihmiset elämästämme kokonaan. Tekisi mieli kiljua totuus julki, että kaikki saisivat tietää, millaisia ihmisiä julkisuuden henkilöiden elämään pyrkii, Maisa vastasi toissaviikolla Seiskalle Dubaista, missä hän lomaili miehensä kanssa.

Seiska jatkoi uutisointia Torpasta ja paljasti naisen ”ympärillä olevien ihmisten” olleen alusta asti sitä mieltä, että avioliitto Mikon kanssa oli torpalta kosto Latvalalle.

– Maisa halusi häillään tehdä tämän mahdollisimman mustasukkaiseksi. Maisa halusi myös näyttää ex-rakkaalleen, että sai kuin saikin lopulta häänsä, vaikka Jari-Matti peruikin heidän unelmahäänsä.

Pikkujoulujuhlistakin on nyt saatu lisää tietoa. Seiskan mukaan Torppa karjui ensin puhelimessa miehelleen ”täyttä kurkkua”, jonka jälkeen syntyi riitaa kaason kanssa ja tämän mies vei Torpan vaihtoehtoiseen majapaikkaan. Perillä Torppa alkoi lehden mukaan huutaa lähtevänsä ajamaan autollaan kotiin. Kaason mies esti aikeen, jolloin ”Maisa pillastui, juoksi metsään ja katosi sinne”.

– Oli jo kylmä yö, eikä hänellä ollut edes takkia yllään. Samaan aikaan Maisan mies soitteli hädissään kaikille, että nyt pitää kutsua poliisi, kun vaimo on kadonnut metsään.

Ystävien etsiessä Torppaa pimeästä metsästä, tämä olikin palannut talolle ja ajanut autollaan pois.

– Kukaan ei tiedä, minne Maisa autollaan ajoi. Hän väitti myöhemmin, että oli ajanut läheisen päiväkodin pihaan ja nukkunut yönsä autossa, Seiskalle kerrottiin.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT