Seiska: Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen avoliitto peruttu!


Martina Aitolehden, 39, elämässä on tällä hetkellä melkoista myllerrystä.

Pari viikkoa sitten Aitolehden kanssa seurusteleva entinen jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 37, kertoi Instagramissa saaneensa syytteen seksuaalirikoksesta. Helsingin käräjäoikeus on vahvistanut, että epäiltynä rikosnimikkeenä on raiskaus. Epäilty rikos tapahtui Seiskan mukaan Helsingissä 14. kesäkuuta 2020.

Viime viikolla Halloota.com kertoi Aitolehden päätöksestä perua osallistumisensa Yhdysvaltojen Utahissa syksyllä pidettävään triathlonin maailmanmestaruuskilpailuun. Revenneistä takareiden jänteistä kipeytynyt jalka ja vallitseva koronatilanne pakottivat hänet luopumaan tavoitteesta, jonka eteen hän oli tehnyt pitkään ja kovasti töitä.

Nyt Seiska uutisoi, että myöskään Aitolehden ja Pikkaraisen avoliitto ei ole toteutunut suunnitellusti. Pari kertoi kesäkuussa Me Naiset -lehdelle aikovansa olla loppuelämänsä yhdessä ja muuttavansa asumaan yhteen heinäkuussa. Yhteisestä lapsestakin oli puhetta. Suunnitelma avoliitosta ei toteutunut, sillä Pikkarainen on Seiskan mukaan muuttanut hiljattain uuteen asuntoon, mutta ei Aitolehden kanssa.

Pikkaraisen kerrotaan olevan ”erittäin ahdistunut” tulevasta oikeudenkäynnistä, mutta pariskunta on edelleen yhdessä, vaikka he asuvatkin eri osoitteissa.

Alla Pikkaraisen heinäkuussa julkaisemia yhteiskuvia.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT