Seiska: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen erosivat


Seiskan mukaan Martina Aitolehti, 39, ja Hannu Pikkarainen, 38, ovat eronneet.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun pariskunta on eronnut. Välit rakoilivat pahasti elokuussa, kun Pikkarainen sai raiskaussyytteen. Pari palasi vielä tuolloin yhteen, mutta ennen joulua eskaloitunut eripura on ilmeisesti johtanut nyt pysyvään eroon.

Aitolehden lähipiiri on paljastanut Seiskalle, että hän on alkanut ahdistua yhä enemmän Pikkaraisen keväälle buukatusta raiskausoikeudenkäynnistä.

Pariskunta vietti joululomaa Levillä, mutta Seiskan mukaan he olivat siellä eri mökeissä. Juuri ennen vuodenvaihdetta Seiska uutisoi, että Aitolehti juhli Levillä villisti yksityisbileissä ilman Pikkaraista ja työnsi kieltään kiinteistönvälittäjä Andrei Koivumäen korvaan.

Lähipiirin mukaan Aitolehti ja Pikkarainen eivät ole olleet joululoman jälkeen enää tekemisissä toistensa kanssa. Erouutista vahvistaa myös se, että Aitolehti on poistanut pariskunnan yhteiskuvat Instagram-tililtään.

Pari ei ole kommentoinut suhteensa tilaa, eikä Pikkarainen ei ole vielä poistanut yhteiskuvia tililtään. Alla olevassa syyskuussa tekemässään julkaisussa hän kuvailee tuolloin takareisileikkauksessa ollutta Aitolehteä ”parhaaksi kaveriksi ja parhaaksi riitapukariksi”.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT