Seiska: Martina Aitolehti meuhkasi ilman maskia Stockmannilla


Seiskan mukaan kohukaunotar Martina Aitolehti, 38, herätti maaliskuun alussa hämmennystä Helsingin Stockmannilla.

– Hän istui maskitta sisustusosaston tuoleilla koirineen päivineen. Kännykkäänsä meuhkannut kohukaunotar vaikutti olleen kovin närkästynyt jostakin, Seiskalle kerrottiin.

Dubaista tavoitettu Aitolehti vastasi Seiskalle, ettei hänen puhelunsa kuulu kenellekään.

– Enköhän minä välillä äitinä ja yrittäjänä joudu puhumaan kiivaita keskusteluja.

Aitolehden suhdekiemurat

Aitolehden suhde-elämässä on tapahtunut paljon viimeisen vuoden aikana. 2020 pääsiäisenä hän käräytti poliisille silloisen puolisonsa Stefan Thermanin rattijuoppoudesta ja sitten jätti hänet. Kesällä Aitolehdellä oli romanssi palomiehen kanssa, kunnes mies jätti hänet ja Aitolehti tapasi Ibizalla mystisen ruotsalaismiljonäärin, johon hän rakastui tulisesti ja jota hän kutsuu nimellä ”Herra B”. Pari on viettänyt ensitapaamisen jälkeen lukuisia yhteisiä lemmenlomia Dubaissa.

Aitolehti on saanut osakseen arvostelua matkustelustaan koronarajoitusten aikana. Iholla-sarjassa hänen ystävänsäkin kyseenalaisti Dubain matkan, jolloin Aitolehti puolusteli matkaa sillä, että halusi nähdä ihmisen, jota ”ikävöi ihan hirveästi”. Koska Ruotsiin ei koronarajoitusten takia voinut mennä, he tapasivat toisensa Dubaissa, jonne sai mennä, Aitolehti perusteli.

Seiskan mukaan 42-vuotias irakilaissyntyinen Herra B osallistui vuonna 2000 Ruotsin kansallismuseon ryöstöön, jota kuvailtiin ”vuosisadan ryöstöksi” ja jossa varastettiin mm. mittaamattoman arvokas Rembrandtin teos sekä kaksi Renoirin arvomaalausta. FBI sai Herra B:n kiinni Kööpenhaminassa, jossa hän yritti myydä Rembrandtin teosta.

LUE MYÖS: Martina Aitolehti taas kohun keskellä – miljonäärirakas jätti ja Nanna Karalahti laittoi välit poikki ruman rahariidan takia

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT