Seiska: Martina Aitolehti taas kohun keskellä – miljonäärirakas jätti ja Nanna Karalahti laittoi välit poikki ruman rahariidan takia


Seiskalla on jälleen paljon kerrottavaa hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehden, 38, elämän vaiherikkaista käänteistä.

Seiskan mukaan Aitolehden irakilaissyntyinen Ruotsissa asuva 42-vuotias miljonäärirakas on kaikessa hiljaisuudessa jättänyt suomalaiskaunottaren. Tämän lisäksi Aitolehti on rajussa rahariidassa yhtiökumppaninsa Nanna Karalahden, 33, kanssa, joka esitteli parin toisilleen viime kesänä Ibizalla. Seiskan mukaan myös Karalahti on laittanut välit kokonaan poikki Aitolehteen.

Aitolehti rakastui viime kesänä Herra B:ksi kutsumaansa mieheen Ibizalla. Suhde syveni ja hän tapaili rakastaan syksyllä Dubaissa sekä Tukholmassa koronarajoituksista huolimatta.

Miljonäärirakas jätti

Seiskan mukaan pariskunnan suhde viileni alkuvuodesta ja on nyt loppunut kokonaan.

– Suhde sai tylyn lopun, sillä Herra B jätti Martinan kuin nallin kalliolle. Miehelle taisi tulla lopulta yllätyksenä, millainen kohujulkkis Martina tosiasiassa onkaan, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan mukaan Herra B osallistui vuonna 2000 Ruotsin kansallismuseon ryöstöön, jota kuvailtiin ”vuosisadan ryöstöksi” ja jossa varastettiin mm. mittaamattoman arvokas Rembrandtin teos sekä kaksi Renoirin arvomaalausta. FBI sai Herra B:n kiinni Kööpenhaminassa, jossa hän yritti myydä Rembrandtin teosta.

LUE MYÖS: Martina Aitolehti meuhkasi ilman maskia Stockmannilla

”Ruma rahasotku”

Aitolehden törmäyskurssi Nanna Karalahden kanssa johtuu Seiskan mukaan kaksikon välisistä ”rumista rahasotkuista” yhteisessä yrityksessä, jonka kautta he ovat mm. järjestäneet Espanjassa yhteisiä treenileirejä. Kaksikon yhtiö Real Training Oy on Seiskan mukaan ulosottoviraston asiakas. Iltalehden mukaan viime vuoden loppukesällä Karalahden ja Aitolehden asiakkaat eivät olleet saaneet rahojaan takaisin koronan takia peruuntuneesta treenileiristä. Eräs nainen oli maksanut leiristä 900 euroa ja kertoi Iltalahdelle saamastaan tylystä kohtelusta.

– Vaihtoehtoja on kaksi, joko yrityksemme ajautuu konkurssiin, jolloin rahanpalautuksia ei saa lainkaan, tai sitten otatte leiripaikan vastaan tulevaisuudessa, Karalahti vastasi Iltalehden mukaan asiakkaiden vaatimuksiin.

Aitolehti osti ökyauton

Kenties riitaan on voinut osaltaan vaikuttaa myös se, että Seiskan mukaan Aitolehti osti hiljattain Mercedes Benz 450 CLS -mallisen ökyauton, jonka listahinta on yli 100 000 euroa.

Alla olevassa keskustelutuokiossa kaksikon välit olivat vielä hyvät treenileirillä Espanjassa.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT